fbpx

Josie: Gledajte me na Dječjoj Euroviziji, navijajte za mene

Junior Eurovision…

Svijet će je zavoljeti: Josie (13) je talentirana djevojčica koja uživa u glazbi, a pozornica joj je prirodni ambijent

JosieGame game over no no restart, više nema povratka, tebi sve je samo igra al’, znaj moj svijet je sad slow motion, pjeva lijepa Josephine Ida Zec, umjetničkog imena Josie. Trinastogodišnja djevojčica je napisala stihove i glazbu za pjesmu ‘Game over’ s kojom će Hrvatsku, nakon osam godina predstavljati na Dječjoj Euroviziji na Malti. Josie je prekrasna i izuzetno talentirana djevojčica koja stalno pjeva, uživa u glazbi, a pozornica i sjaj reflektora joj je prirodni ambijent. To se vidjelo i danas dok je opušteno razgovarala s novinarima na druženju koji je organizirao HRT. Josie se veseli nastupu, no kaže kako ipak ima malu tremu. Za portal Scena.hr Josie je otkrila kako je nastala njezina pjesma ‘Game over‘.
– Nisam znala da ću biti na Dječjoj Euroviziji, a pjesmu sam napisala inspirirana stvarnom situacijom – rekla je. Kaže kako joj je obitelj velika podrška u njezinoj ljubavi prema Aleksandar Kostadinov,glazbi, ali u kući ona najviše pjeva.
– Mama kaže da nema glas, a tata ako pjeva neke narodne pjesme – uz široki osmijeh kazala je Josie. Talentirana djevojčica najviše sluša klasičnu i pop glazbu. Prijatelji iz razreda i škole također su joj velika podrška.
– Moje prijateljice su jako uzbuđene, čak su htjele sa mnom na Maltu – dodala je. Josie se veseli i crvenoj haljini s točkama u kojoj će nastupiti na Dječjoj Euroviziji. Za kraj, Josie je čitateljima poručila:
– Gledajte me na Dječjoj Euroviziji i navijajte za mene.
Junior Eurovision Song Contes 2014. održat će se 15. studenog na Malti, a moći ćete ga pratiti uživo i navijati za Josie od 19,00 sati na HRT2.

Foto: Scena.hr