fbpx

Siniša Matijević i Marin Čačija u finalu showa Supertalent

Show…

Osim Siniše Matijevića i Marina Čačije u finale showa Supertalent odlukom žirija idu i Andrej Škedel te Đulijano Jašarević

SupertalentMjesta u finalu showa Supertalent su popunjena, a iz posljednje polufinalne emisije u finale su se lansirali Siniša Matijević, koji je osvojio najveći broj gledatelja te Marin Čačija za kojega se odlučio žiri.
Nakon što smo dobili posljednje finaliste, žiri je dobio priliku iskoristiti joker kartu te u finale lansirati još dvoje natjecatelja koji su u polufinalnim emisijama zauzeli drugo ili treće mjesto po broju glasova, no nisu prošli dalje. Između Andreja Škedela, Nike Žihera, Đulijana Jašarevića, Cheerleading kluba Lana te RIS dance centra, žiri je tako odlučio da u finalu Supertalenta želi još gledati iluzionista Andreja Škedela i plesača Đulijana Jašarevića.
Trinaestogodišnji Siniša Matijević na audiciji je oduševio žiri svojim talentom crtanja zatvorenih očiju te vožnjom bicikla s povezom na očima, a sada je učinio to isto, ali ovoga puta s povezom na očima uspio je nacrtati Nikolu Teslu.
– Ovo je slika koju ću ja s ponosom odnijeti doma, ako mi to ovaj mladi umjetnik dozvoli! – izborila se Martina za sliku i dodala:
– Ja sam bila baš ganuta. Ako će tebi Supertalent dati vjetar u leđa da ono što je supertalent širiš dalje, onda je moja pozicija zašto sjedim ovdje dobila još veće opravdanje!
Maja je također istaknula kako Siniša ima nevjerojatan talent, a Janko je zaključio:
– Ti si stvarno jedan poseban dečko, mislim da si još napredovao u crtanju. Ja želim da svi u tvom razredu i kraju budu svjesni koliko si poseban!
SupertalentPlesač Marin Čačija u polufinalnoj epizodi dokazao je zašto mu je žiri poručio da ga čekaju svjetske pozornice, a polufinalnim nastupom podignuo je žiri i publiku na noge.
– Svi oni koji se bave robotikom, ja bi im pustio ovaj snimak i rekao kada uspiju napraviti robota s ovakvim sofisticiranim pokretima, to je to – komentirao je Davor, a Maja mu je poručila da bi se na njegovom mjestu prijavila na sve svjetske showove.
– Ti se ne smiješ limitirati! – dodala je.
Janko je rekao kako je u šoku i bez riječi, a Martina je kazala:
– Jako je teško nekome tko gleda ples kao neku lijepu, vizualnu umjetnost moći ispričati toliko jednostavnim rječnikom priču. Posao plesača jest ponuditi uz sve evidentne plesačke elemente fokus kanaliziranih emocija i mislim da je to tvoja najveća odlika. Ja od danas imam novu plesačku fiksaciju, a to si ti!

Foto: Press