fbpx

Kraljica Hrvatske 7.svibnja 2013. u Green Goldu!

Roglic_1Finalni izbor Kraljice Hrvatske za Kraljicu svijeta 2013. godine i ove godine održati će se u zagrebačkom klubu Green Gold u utorak 7. svibnja s početkom u 20 sati. Od 17  finalistica iz cijele Hrvatske samo jedna od njih će ponijeti titulu Kraljice za 2013. godinu. Pripreme za izbor je u hotelu ‘Sliško’. Organizatorice izbora su Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović, a vlasnik licence je Josip Rikard Gumzej. Djevojke će se predstaviti u nekoliko izlaza – u kožnoj galanteriji ‘Galko’, zatim u prekrasnim večernjim haljinama i cipelama ‘City Style’ uz koje će nositi modni nakit ‘Elegance’, vjenčanicama ‘Penelope’ koje će krasiti tijare od bijelog zlata zlatarnice ‘Navette’, nakon toga u kupaćim kostimima i rekvizitima iz ponude ‘KIK tekstilien’, uz koje će nositi sunčane naočale ‘Prooptike’, brendova Moschino i Missoni.

Uz glazbene goste Nedu Ukraden, Sandija Cenova i Lea, publika će uživati i u plesu Tene Bokulić.

Party Kraljice Hrvatske je u nedjelju 5. svibnja 2013. godine u restoranu & night klubu ‘Urnebes’. Tamo će se finalistice s ostalim Kraljicama i uzvanicima zabavljati uz tamburaše.

Organizatorice su se kao i svake godine pobrinule i za after party, koji će se održati u petak 10. svibnja 2013. godine u caffe & night clubu ‘Mohito’ u zagrebačkoj Dubravi.

Foto: Goran Šerbula

www.tarol.hr

www.best-model.com