fbpx

Ledenim parkom prošetao Sveti Nikola

Na Ledeni park na Trgu kralja Tomislava stigao je Sveti Nikola

Ledeni park svakog dana sprema nezaboravno iskustvo koje obogaćuje srca najmlađih posjetitelja – Sveti Nikola prošetao je ledenom pozornicom. Pozivaju se svi roditelji i djeca da se pridruže aktivnostima koje Ledeni park pruža.

U srcu Zagreba, 6. prosinca 2023., od 17 do 19 sati, Ledeni park na Trgu kralja Tomislava postao je pozornica posebnog programa namijenjenog najmlađim posjetiteljima. Sveti Nikola, neizostavni gost u ovo doba godine, došao je razveseliti srca mališana, noseći sa sobom vreću punu darova, smijeha i veselja.

Veseli program trajao je od 17 do 19 sati, a uključivao je prigodan glazbeni doživljaj u ritmu blagdanske atmosfere, druženje i fotografiranje sa Svetim Nikolom, klizanje i reprizu najboljih dijelova klizačke revije na ledu koju su za vas izvele klizačice sinkroniziranog klizanja – Zagrebačke pahuljice.
Otklizale su čak 7 točaka iz originalnog showa: Zagreb te zove, Zagreb ima isti pozivni, Rođen u Zagrebu, Ilica moja ulica, Zagrebačkim ulicama – svi na Sljeme, Golubovi i Plava zvijezda Zagreba.

Pozornica je ponovo zablistala pod svjetlima reflektora, spektakularnom koreografijom, raskošnim kostimima i simpatičnim rekvizitima u čast našeg voljenog grada Zagreba. Ako ste propustili svečano otvorenje ovo je bila idealna prilika da doživite ovu izvedbu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Na više punktova na Ledenom parku bilo je i photopointovi za stvaranje najljepših blagdanskih uspomena, kao i fotografiranje sa Svetim Nikolom, a očekuje vas i dalje bogatstvo mirisa, okusa i boja koja zadovoljavaju sva osjetila. Od ugostiteljske ponude posebno ističemo hranu i piće za najmlađe posjetitelje sa svim njihovim omiljenim jelima i slasticama.

Predstojeći vikend također će biti veseo. Naime, u subotu 9. prosinca na Ledeni park stiže Coca-Colin božićni kamion te sa sobom donosi inspirativnu poruku: Svatko može biti Djed Božićnjak! Za sve posjetitelje Coca-Cola je pripremila niz interaktivnih doživljaja i igara kako bi uronili u blagdansku zabavu, kao i prilika za fotografiranje kako bi stvorili uspomene koje će trajati zauvijek.

Osim toga, moći ćete otkriti i koja ste vrsta Djeda Božićnjaka kroz poseban kviz i pri tome osvojiti fantastične nagrade. Također, tu je i Ledo experience zona gdje možete doživjeti pravu ledenu čaroliju i to ulaskom u Ledov kamion na -22 °C, a klizati s Ledom Medom možete svaku subotu, zaključno sa 6. 1. 2024., od 10:00 do 12:00 te od 18:00-20 sati.

 

Ne zaboravite ni na eksponate muzeja Iluzija “Pin Art – Umjetnost na dodir” i “Swap Noses” koji će zasigurno razveseliti i nasmijati sve uzraste, a posebice djecu.
Podsjećamo kako je radno vrijeme Ledenog parka svaki dan od 10 do 23 sata dok su petkom i vikendom ugostiteljske kućice otvorene do ponoći, a klizati je moguće svaki dan od 10 do 23 sata zaključno sa 6. 1. 2024.

Škola klizanja održava se preko tjedna i vikendom uz obaveznu rezervaciju na www.superkid.hr .
Vidimo se na Ledenom!

Foto: Scena.hr