fbpx

Luka Vidović na festivalu magije ‘MagicOs’!

Internacionalni festival…

Luka VidovićPo drugu godinu za redom u gradu Osijeku održat će se Internacionalni festival magije ‘MagicOs‘ u TC Avenue Mall. Festival ‘MagicOs’ namijenjen je za sve profesionalne i amaterske mađioničare te sve ljubitelje ovepredivne umjetnosti. Uz najbolje svjetske mađioničare nastupit će i najpoznatiji hrvatski iluzionist Luka Vidović koji će svoje znanje predstaviti publici danas 10. svibnja. Svrha održavanja festivala je promocija mađioničarske umjetnosti kao i druženje mađioničara iz svih dijelova svijeta, razmjena iskustva, te prezentacija vještina. Nakon prvog MagicOs-a koji je zabilježio veliki uspjeh te brojnu posjetu, nije nam preostalo ništa drugo nego ‘MagicOs 2014’ učiniti dužim, boljim, zanimljivim.
Festival traje od 09.05. do 11.05.2014, a ulaz je slobodan. U tome periodu publici će se predstaviti pojedini izvođači, no ono što treba naglasiti je glavni Gala show koji će se održati 10.05. u večernjim satima. Na njemu će nastupiti brojna imena ove umjetnosti iz različitih zemalja svijeta.
Luka Vidović, s 15 godina rada na sceni, brojnim nagradama i priznanjima stajat će rame uz rame uz najbolje europske iluzioniste.
Uživajte u trodnevnom festivalu magije!

Foto: Press