fbpx

Hrvatsko Zagorje se pokrenulo!

Iris Rajcic, Ivan PiskProjekt ‘Pokreni se‘ do posljednjeg je mjesta ispunio krapinsku dvoranu. Uz Zagorce vježbali su i vaterpolisti Mladosti, političari i manekenke.
Vaterpolisti Mladosti s krapinskim su vježbačima podijelili iskustva iz vrhunskog sporta, a vratar Ivan Pisk je poručio: ‘Sport je najbolji izbor. Vježbajte i krećite se što više na taj ćete način produljiti životni vijek i ostati u dobroj formi!’.
Od ranih jutarnjih sati vježbači su strpljivo čekali početak projekta Pokreni se! Njih više od sto do posljednjeg je mjesta ispunilo sportsku dvoranu Srednje škole Krapina. Uz Zagorce su vježbali i vaterpolisti koji su im rado podijelili vlastita iskustva iz sportskog života. Projekt ‘Pokreni se’ od ove jeseni vježbačima nudi besplatnu dijagnostiku i nutricionističke savjete, a nutricionistkinja Nataša Šoštarić iz definicije hrane poručuje: ‘Uz redovitu tjelesnu aktivnost bitna je i uravnotežena prehrana koju postižemo prateći osnovne postulate: raznolikost, uravnoteženost i umjerenost. Nikako nemojte zaboraviti na hidrataciju, prije, za vrijeme i nakon treninga!’.
Natasa Vaci, Marijo Anic Kremic, Jan Dolezal– Oduševljen sam današnjim vježbanjem u Krapini. Ljudi su bili fantastični i odlično su usvajali sve vježbe, postavljali su brojna pitanja i pokazali kako je Zagorje željno ovakvih projekata – rekao je voditelj kineziološkog tima Marijo Anić Kremić.
Nakon Krapine jesenska turneja projekta Pokreni se nastavlja se 16.11. u Karlovcu, 23.11. u Varaždinu, te 30.11. u Slavonskom Brodu.