fbpx

Mani Gotovac: Bila je ovo lijepa večer!

Ženska priča…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Mani GotovacMani Gotovac– Bila je ovo lijepa večer. Osjećala sam se divno na Ženskoj priči, među ovom divnom publikom! – rekla je Mani Gotovac.
Jučer, 27. siječnja 2015. godine, u prepunom caffe baru Bookcaffe, održana je još jedna Ženska priča sa samo jednom gošćom, legendom hrvatskog kazališnog života Mani Gotovac. Mani je još jednom u gotovo tri sata programa dokazala da je jedinstvena i neponovljiva. Bilo da priča o Mani Gotovackazalištu i onim trenucima koji se pretvaraju u istinski doživljaj, a to je za Mani teatar, suradnicima i kolegama s kojima je provela nezaboravne trenutke u Splitu, Rijeci i Barceloni ili o ljubavi, Mani Gotovac prepuna je istinske strasti i emocija prema svemu što radi i u čemu istinski uživa. Dio života  ispisala je i još uvijek ispisuje u svojim knjigama, a neke priče iz njene nove knjige ‘Ma koji život, ma koji teatar’ podijelila je sinoć s publikom koja je ispunila Bookcaffe do posljednjeg mjesta.
U više od tri  sata izuzetno zanimljivog, emotivnog, strastvenog i nadasve iskrenog razgovora s  Mani Gotovac, ali i inspiriranom publikom Marijana Perinić i Ženska priča  najavili su još jednu zanimljivu sezonu koja se nastavlja već sljedeći mjesec s nekim novim književnicama.

Foto: Press