fbpx

Književna večer Ženska priča: Gošća Mani Gotovac!

Book caffe…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Mani GotovacNakon otvaranja druge sezone Ženske priče, nakon prof dr. Mirjane Krizmanić, Aide Bagić, Sanje Pilić i Anđe Marić, Ženska priča i u 2015. godini nastavlja s predstavljanjem uspješnih, nagrađivanih žena spisateljica. Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić 27.siječnja 2015. dovodi specijalnu gošću, Mani Gotovac, legendu hrvatskog kazališnog života, teatrologinju, redateljicu i spisateljicu, jedinstvenu ženu koja je jednu od svojih životnih priča ispisala na stranicama  autobiografskog romana Fališ mi.
Mani Gotovac svoj je profesionalni život posvetila kazalištu. Počinje kao kazališna kritičarka, nastavlja kao teatrologinja i dramaturginja i odlazi u središte kazališnog svijta i postaje prvo ravnateljicom Teatra &TD, a nakon toga i intendanticom hrvatskog nacionalnog kazališta, HNK-a u Splitu, a kasnije i Rijeci. Najnovija knjiga koju je objavila u travnju 2014. Ma koji život, ma koji teatar  dokaz je da je kazalište njen život koji ovom knjigom donosi čitatljima i  vjernoj publici.koja s velikim nestrpljenjem čeka utorak u kojem će Marijana Perinić opušteno, nasmijano, inteligentno, britko i duhovito predstaviti Mani Gotovac i posvetiti samo njoj cijelu večer Ženske priče.
Uživajte s nama i u siječnju 2015. na Ženskoj priči. uz šarmantnu, nasmijanu i uvijek inspiriranu voditeljicu Marijanu Perinić i njenu gošću, neponovljivu Mani Gotovac čije ćete  knjige moći kupiti po izuzetno povoljnim cijenama.

Foto: Press/arhiva