fbpx

Ex Yuga stand up show o muško – ženskim odnosima!

Puno smijeha…

Štiklom u mozak, loptom u dupe: Komičari iz regije – Iva Lačan, Miranda Lončar, Denis Rajčić, Peđa Bajović i Marijana Perinić

Ex YugaPod voditeljskom palicom spisateljice i stand up komičarke Marijane Perinić, u četvrtak 27. ožujka 2014. u 20 sati u klubu ‘Maraschino’, Margaretska 1, Zagreb bit će izveden special ‘Ex Yuga‘ izdanje stand up comedy show o boljim i gorim polovicama!
A zabavljat će vas: Iva Lačan (Slovenija), Miranda Lončar (BIH), Denis Rajčić (Vojvodina), Peđa Bajović (Crna Gora), Marijana Perinić (Dalmacija/ Hrvatska). U sklopu programa nastupaju profesionalni komičari s višegodišnjim iskustvom rada u renomiranim klubovima diljem Lijepe naše.

Zvijezda na poligrafu

Novost na sceni je ‘Zvijezda na poligrafu‘, desetominutni intervju u kojem voditeljica ugošćava imitatora koji spretno utjelovljuje poznate ličnosti s naše Ex Yugapolitičke i estradne scene. Tako su u gostima već bili: bivša misica Aleksandra Grdić, stilist ‘bez dlake na jeziku’ Neven Ciganović, vrsna poznavateljica muškaraca Žuži Jelinek i još bolja poznavateljica nogometaša Nives Celzijus, a svoje je neupitno znanje o boljim polovicama podijelio i poznati političar Anto Đapić, potom njegov lega Ljubo Česić Rojs te apsolutni kralj hrvatske estrade Mate Mišo Kovač.
Osim imitatora, kod voditeljice dolaze u goste i prave osobe iz javnog života  – Mario Petreković, Davora Gobac, a svoja gostovanja u 2014. su potvrdili i brojni drugi. Show se od ove godine redovno održava u zagrebačkom klubu ‘Maraschino’ i za sada bilježi izvanredan uspjeh među publikom zbog čega je od samog početka RASPORODAN!

Foto: Press