Medvešek kao James Hetfield u TLZP

Fabijan Pavao Medvešek u liku i djelu Jamesa Hetfielda

– Jednostavno je, ali je izazov jer ljudi stvarno znaju tu pjesmu – rekao je Fabijan Pavao Medvešek te dodao kako, budući da tu pjesmu sluša već godinama te voli taj bend, tek kad je počeo proučavati i vježbati pjesmu vidio koliko je nijansi s kojima se James ‘igra’ u izvedbi.
Tvoje lice zvuči poznato i ove nedjelje donijet će nezaboravne transformacije u legende koje rado slušamo i gledamo. Nakon što je prošloga tjedna utjelovio Pink, Fabijan Pavao Medvešek ovoga puta izvest će bezvremenski hit Nothing else matters u liku i djelu Jamesa Hetfielda, frontmana Metallice, jednog od najvećih heavy metal bendova svih vremena koji je već desetljećima na sceni.

Medvešek

– Ako ih ne izvedeš i ne prizoveš tu boju, posklizneš se samo tako – komentirao Fabijan Pavao Medvešek je svoj ovotjedni zadatak.
Ikonu hrvatskog dancea, pjevačicu Kasandru utjelovit će Lana Klingor Mihić.
– Karizmatična je i ispred svog doba, za ono vrijeme ona je bila Lady Gaga ’90-ih – rekla je Lana osvrćući se na Kasandrinu pjevačku karijeru i njezin umjetnički istančan, ali i neponovljivi senzualni izgled koji je na vrhu njezine popularnosti mamio mnoge poglede.
Neda Parmać će se ove nedjelje transformirati u legendu domaće estrade, iznimno aktivnog i u seniorskoj dobi Željka Bebeka. Nakon što je prošloga puta utjelovio Toma Jonesa, ove nedjelje Siniša Ružić transformirat će se u energičnu Emiliju Kokić. Ove nedjelje ne propustite pogledati nezaboravne nastupe i ostalih natjecatelja. Marko Braić na pozornicu izlazi kao reperica Lizzo, dok će Lu Jakelić na jednu noć postati diva Barbara Streisand. Maria Valentića gledat ćemo kao Mladena Badovinca iz TBF-a, a Marina Orsag transformirat će se u američku zvijezdu 1980-ih Cyndi Lauper.

Foto: Press