fbpx

Ulaznice za GNK Dinamo – BSC Young Boys

Maksimir…

SVI UZ DINAMO DO LIGE PRVAKA

Dinamo– Sve navijače pozivamo da ulaznice kupe u pretprodaji kada će cijene ulaznica biti povoljnije od cijene ulaznica na dan utakmice! Isto tako, preporučujemo kupovinu u pretprodaji kako bi navijači izbjegli očekivanu gužvu na blagajnama neposredno prije utakmice i kako bi prije početka utakmice ušli na stadion – poručuju iz GNK Dinamo.
Dinamo će pred svojim navijačima na Maksimiru u uzvratu play-offa Lige prvaka tražiti mjesto u grupnoj fazi elitnog natjecanja. Uzvratni susret play-offa GNK Dinamo – BSC Young Boys na rasporedu je u utorak, 28. kolovoza, s početkom u 21.00 sat.
Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Ulaznice za tribinu Jug, gostujuću tribinu za navijače BSC Young Boys, moći će kupiti isključivo švicarski državljani.

OTVARANJE STADIONA
Ulazi stadiona Maksimir bit će otvoreni od 19.00 sati.
S obzirom na to da se na utakmici Dinamo – Young Boys očekuje iznimno velik broj navijača pozivamo sve da svoju ulaznicu kupe što ranije tijekom pretprodaje (petak – ponedjeljak) kada su ulaznice jeftinije nego na dan susreta.
Također, pozivamo sve navijače da koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz do stadiona.

ONLINE PRODAJA
Ulaznice za uzvrat play-offa Lige prvaka Dinamo – Young Boys bit će moguće kupiti i online putem od petka, 24. kolovoza, na www.ulaznice.hr.
Online putem moguće je kupiti ulaznice za tribinu Istok i Zapad.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE
Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

VREMENSKA PROGNOZA
U utorak, 28. kolovoza, u Zagrebu se očekuje lijepo vrijeme.

PROMET
GNK Dinamo na vrijeme će obavijestiti navijače o posebnoj regulaciji prometa oko stadiona Maksimir na dan utakmice Dinamo – Young Boys.

GNK Dinamo – BSC Young Boys
Utorak, 28.8., 21.00 sat, Maksimir
CIJENE ULAZNICA U PRETPRODAJI:
– Tribina sjever 30 kuna
– Tribina istok 40 kuna
– Tribina zapad 60 kuna
– *Tribina jug 50 kuna

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (28. kolovoza 2018. godine)
– Tribina sjever 50 kuna
– Tribina istok 70 kuna
– Tribina zapad 100 kuna
– *Tribina jug 50 kuna

Radno vrijeme Ticket pointa
– Pretprodaja (cijene 30/40/60kn)
Petak (24.8.) od 10 do 18 sati
Subota (25.8.) od 10 do 21:45 sati
Nedjelja (26.8.) od 10 do 18 sati
Ponedjeljak (27.8.) od 10 do 18 sati
– Prodaja na dan utakmice (50/70/100kn)
Utorak (28.8.) od 10 do 21:45 sati

Foto: Press – GNK Dinamo