fbpx

Marina Orsag kao jedna od 10 najboljih komičara na svijetu

Nastupila na Jokenationu…

U Montreuxu ovaj je vikend održan 25. Festival komedije u sklopu kojeg su na prvom Jokenationu nastupili stand-up komičari iz cijeloga svijeta

Marina Orsag– U backstageu smo imali masažere da nas opuste od stajanja i vlastiti mikrofon sa svojim prezimenom. Osjećala sam se kao Alisa u zemlji čudesa – u svom stilu rekla je Marina Orsag o Jokenation Comedy nastupima na Montreux Festivalu u Švicarskoj te dodaje:
– Kad uđeš u backstage Jokenationa unutra se nalazi cijeli svijet. Komičari i komičarke iz cijelog svijeta, svih boja kože, nacionalnosti, vjera, seksualnih orijentacija u zabavnim i pozitivnim razgovorima o širenju smijeha i pozitive po cijelom svijetu. Kad bi barem bilo tako u backstageovima svih svjetskih Sabora… Marina je u petak i subotu nastupila u Montreuxu u Švicarskoj zajedno s ostalih devet pobjednika svjetskih regija na prestižnom natjecanju Jokenation. Svojim nastupima u Švicarskoj dokazala je žiriju da su odabrali pravu osobu za regionalnu pobjednicu Jokenationa. U Montreuxu ovaj je vikend održan 25. Marina OrsagFestival komedije u sklopu kojeg su na prvom Jokenationu nastupili stand-up komičari iz cijeloga svijeta. Zahvaljujući pobjedi na prethodno održanom istoimenom on-line natjecanju kojeg su organizirali svjetski poznati producenti i producentice, kontinentalnu Europu i Rusiju predstavljala je naša Marina Orsag. Njezina snimka autorskog nastupa iz Sofije oduševila je žiri pa je 36-godišnja Zagrepčanka proglašena najboljom u svojoj regiji te je dobila priliku uživo pokazati svoj talent s ostalih devet regionalnih pobjednika. U prestižnoj dvorani Stravinski ona je u petak na Jokenation Gala večeri izvela svoj sedmominutni set na engleskom jeziku i oduševila mnogobrojnu publiku, kolege i kolegice, producentske kompanije iz cijelog svijeta. Zagrljaji i čestitke nakon nastupa trajale su do kasno u noć. Osim Gala večeri, nastupila je i u Stand Up Hall-u u četvrtak gdje je isprobala materijal za petak te u subotu kada je probala potpuno druge fore pred švicarskom publikom i ponovo ih nasmijala.

Foto: Press, Marina Orsag priv. album