Izložba fotografija: ‘Nova imena’!
Piše: redakcija On 16 lip., 2015 At 04:24 PM | Categorized As LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Zagreb…

Akademije dramske umjetnosti

Nova imenaU četvrtak, 18. lipnja 2015. godine u 19,00 sati u Galeriji Ulupuh u Tkalčićevoj 14 u Zagrebu otvara se izložba fotografija studenata Akademije dramske umjetnosti pod nazivom Nova imena.
Ova već tradicionalna godišnja izložba koja se u Galeriji Ulupuh organizira od 2005. godine, predstavit će radove studenata dodiplomskog i diplomskog Studija snimanja, nastale tijekom nastave protekle akademske godine. Organizator je Katedra za fotografiju, a selekciju radova kao i likovni postav izložbe potpisuju Darije Petković, doc.; Jelena Blagović, asist., Iva Prosoli i Maša Bajc, asist.
I ove će se godine, kao i proteklih, predstaviti radovi koji su rezultat cjelogodišnjeg studentskog rada. U okviru zadanih i slobodnih tema studenti izlažu pejzaže, portrete, aktove, kritički promišljaju sadašnjost i prošlost ili pak grade intimne priče.
Izložba će se moći pogledati do 30. lipnja, radnim danom i subotom od 10 do 21 sat. Nedjeljom i praznicima galerija je zatvorena. Ulaz na izložbu je slobodan.

Foto: Press

comment closed