fbpx

Oliver Dragojević otvara 7. Rovinj Jazz Festival

Valdibora…

Oliver Dragojević

Oliver DragojevićOvogodišnje, sedmo izdanje Rovinj Jazz Festivala donosi nastupe domaćih glazbenih zvijezda Olivera Dragojevića, Josipe Lisac te zajednički koncert Zorana Predina i Matije Dedića. I ove godine, tijekom srpanjskih dana, publika će uživati u vrhunskim glazbenim interpretacijama u prostoru bivše Tvornice duhana Rovinj (ex-TDR), a prvi put jedan od koncerata održat će se i na gradskom parkingu Valdibora.
Upravo na prostoru Valdibore 7. Rovinj Jazz Festival u subotu, 1. srpnja 2017. godine otvorit će jedan i neponovljivi Oliver. Čarobni doživljaj s pogledom na more, stari grad i sv. Eufemiju i ono najbitnije, glas legendarnog glazbenika koji ove godine slavi 70-i rođendan i obilježava 50 godina iznimne glazbene karijere. Tijekom svog glazbenog vijeka Oliver zasluženo uživa povlašteno mjesto na glazbenoj sceni, ali ostaje dostupan za svakog poklonika te i danas, s jednakim žarom i voljom, sjeda za klavir, svira, pjeva i snima nove pjesme.
Iza njega su 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia.
Ulaznice za Oliverov koncert u subotu, 1. srpnja dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima i online putem www.eventim.hr. U prodaji su dvije kategorije ulaznica: VIP ulaznice po cijeni od 300 kn te ulaznice za sjedenje (nenumerirano) po cijeni od 170 kn.
Ulaznice za druga dva koncerta – Josipe Lisac i Zorana Predina i Matije Dedića – bit će puštene u prodaju početkom idućeg tjedna.

Foto: Scena.hr, Press