Opća opasnost donijela presudu: Kriva si
Piše: redakcija On 8 tra., 2017 At 02:19 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Novi singl…

Opća opasnostPola tone rock’n’rolla, jedan od najpopularnijih sastava u Hrvatskoj, županjska Opća opasnost, ne staje s nizanjem hitova, čuvajući na taj način pravi rock zvuk na hrvatskoj sceni. Njihov novi singl, “Kriva si”, pjesma je koja objedinjuje punokrvni rock zvuk i radiofoničnu melodiju sa sjajnim tekstom.
Za tekst i glazbu nove pjesme pobrinuo se kreativni motor sastava, jedan od najplodnijih hrvatskih autora, Mario Vestić, koji je napisao i neke od najvećih hitova Opće Opasnosti, poput “Pobjeg’o sam”, “Tvoje ime čuvam” ili “Jednom kad noć”. Cijeli bend sastavljen od prijatelja koji uistinu dišu kao jedinstven organizam pobrinuo se za aranžman koji od prvog takta tjera na pokret. Precizna svirka uz žestoke riffove i sjajne solo dionice jamče da će se ova pjesma, osim u radijskom eteru, često moći čuti i na koncertnom repertoaru Opće opasnosti.
Pjesma je snimljena u Gradištu u studiju “Mak” Branimira Jovanovca, koji se pobrinuo za glazbenu produkciju u suradnji s ostatkom benda. A Opća opasnost najavljuje i snimanje spota za novi singl.

Foto: Press

comment closed