Svečano počeli Dani Pešče 2015.!
Piše: redakcija On 9 lip., 2015 At 11:45 AM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Peščenica…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Dani PeščeJučer su svečano započeli ‘Dani Pešče 2015.‘, kulturno zabavna manifestaciju koja se održava od 8. do 14. lipnja u Centru kulture na Peščenici, na adresi Ivanićgradska 41a, te u gradskim knjižnicama Peščenice, knjižnici S.S. Kranjčević (Zapoljska 1) i I. B. Mažuranić (Laurenčićeva 8). U sedam dana posjetitelje očekuje bogat besplatni program i svečana proslava 60. obljetnice Centra kulture na Peščenici!
Osmu godinu zaredom, manifestacija će predstaviti sav kreativni potencijal ove zagrebačke četvrti, a s ciljem senzibilizacije stanovnika kvarta prema kulturi, glazbi, plesu i umjetnosti. Sad već tradicionalni Dani Pešče u tjedan će dana stanovnicima svog velikog kvarta, ali i svim ostalim Zagrepčanima, pokloniti bogat i raznovrstan program u kojem se isprepliću sve umjetničke djelatnosti; od glazbenih i plesnih produkcija, kazališnih predstava dramskog studija, raznovrsnih radionica, izložbi, predavanja, predstavljanja književnih dijela i susreta, akcija, savjetovanja, koncerata vrhunskih glazbenika, do cijelodnevnog igranja uzbudljivih društvenih igara, a ulaz na sva događanja je slobodan.
Vrhunac manifestacije biti će u petak, 12. lipnja od 20,30 sati, kad će se svečano obilježiti 60. rođendan Centra kulture na Peščenici uz Večer francuskog jazza Djanga Reinhardta u izvedbi vrhunskih glazbenika Hot cluba Zagreb – Mate Matišića, Marjana Krajne i Jurice Šelma. Proslavi će nazočiti predstavnici Grada i gradske četvrti Peščenica-Žitnjak.
Gosti će se u opuštenoj atmosferi na otvorenom, u atriju Centra, moći okrijepiti i zasladiti te ugodno družiti do dugo u noć, i to zahvaljujući partnerima Centra – pivnici Zlatni medo, Mc Donald’su i restoranu Čingač. Cijeli program pogledajte na linku.

ULAZ NA SVA DOGAĐANJA JE BESPLATAN I SVI STE DOBRODOŠLI!

Foto: Press

comment closed