Tony Cetinski uživao u društvu pobjednice Eurosonga Jamal
By redakcija On 1 ožu., 2017 At 06:23 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Na nastupu…

Tony briljirao na slovenskom izboru za pjesmu Eurosonga EMA 2017

Tony CetinskiJedan od najnagrađivanijih glazbenika, jedinstveni Tony Cetinski, još jednom je potvrdio svoju iznimnu vokalnu kvalitetu. Dok i dalje promovira aktualni singl ‘Laku noć’, koji je oduševio struku i publiku, te trenutno zauzima drugo mjesto nacionalne top liste HR top 40, Tony je pronašao vremena i za jedan pravi poseban nastup.
Tako je prije nekoliko dana nastupio u show programu finala EMA 2017., slovenskog izbora za pjesmu Eurosonga, otpjevavši upravo ‘Laku noć‘, ali i svoj megahit ‘Nek ti ljubav bude sva’.
Tony je gostovanje iskoristio i za druženje sa prošlogodišnjom pobjednicom Eurosonga, ukrajinskom glazbenicom Jamala, sa kojom Tony Cetinskise odlično zabavio. Ujedno su izmjenili iskustva sa nastupa na Eurosongu, na kojem je Tony 1994. u Irskoj, pjevao upravo skladbu ‘Nek ti ljubav bude sva’.
Nakon predaha i druženja sa brojnim poznatim glazbenicima, Tony se ponovno okreće projektima koji ga tek očekuju.
Prigodu da uživate u nastupu Tonija Cetinskog, imate 11. ožujka 2017. godine na Kopaoniku u Srbiji, te 15. ožujka u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, kad će u društvu svojih kolega pjevati na humanitarnom koncertu u spomen na Helgu Vlahović Brnobić.

Foto: Press – Fotim, Branka Timpran

comment closed