fbpx

Tony Cetinski uživao u društvu pobjednice Eurosonga Jamal

Na nastupu…

Tony briljirao na slovenskom izboru za pjesmu Eurosonga EMA 2017

Tony CetinskiJedan od najnagrađivanijih glazbenika, jedinstveni Tony Cetinski, još jednom je potvrdio svoju iznimnu vokalnu kvalitetu. Dok i dalje promovira aktualni singl ‘Laku noć’, koji je oduševio struku i publiku, te trenutno zauzima drugo mjesto nacionalne top liste HR top 40, Tony je pronašao vremena i za jedan pravi poseban nastup.
Tako je prije nekoliko dana nastupio u show programu finala EMA 2017., slovenskog izbora za pjesmu Eurosonga, otpjevavši upravo ‘Laku noć‘, ali i svoj megahit ‘Nek ti ljubav bude sva’.
Tony je gostovanje iskoristio i za druženje sa prošlogodišnjom pobjednicom Eurosonga, ukrajinskom glazbenicom Jamala, sa kojom Tony Cetinskise odlično zabavio. Ujedno su izmjenili iskustva sa nastupa na Eurosongu, na kojem je Tony 1994. u Irskoj, pjevao upravo skladbu ‘Nek ti ljubav bude sva’.
Nakon predaha i druženja sa brojnim poznatim glazbenicima, Tony se ponovno okreće projektima koji ga tek očekuju.
Prigodu da uživate u nastupu Tonija Cetinskog, imate 11. ožujka 2017. godine na Kopaoniku u Srbiji, te 15. ožujka u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, kad će u društvu svojih kolega pjevati na humanitarnom koncertu u spomen na Helgu Vlahović Brnobić.

Foto: Press – Fotim, Branka Timpran