fbpx

2Cellos i Lang Lang dočekuju kinesku Novu godinu!

Tri virtuoza…

2CELLOS na violončelima i pijanistička zvijezda Lang Lang, najavljuju spektakularan zajednički nastup povodom kineske Nove godine.
Lang Lang– Oduševljeni smo ovom suradnjom i prilikom! Nismo zapravo ni svjesni koliko će nas ljudi sutra slušati i koliko bi nam se život mogao promijeniti nakon sutrašnjeg nastupa! Svaki puta kada surađujemo s Lang Langom, to bude ludo i nezaboravno iskustvo! Dijelimo istu viziju glazbe, imamo sličan temperament i potpuno smo se sprijateljili s njim – poručuju Luka i Stjepan koji su već početkom siječnja bili u Kini kako bi s Lang Langom uvježbali nastup za ovu posebnu večer koju željno iščekuju.
Lang LangDanas, 30. siječnja Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupit će u triju s Lang Langom u najgledanijem TV događaju na svijetu: CCTV New Year’s Gala.  Naš uspješni dvojac 2CELLOS imat će priliku nastupiti s Lang Langom, čovjekom koji je prije samo nekoliko dana nastupio na dodjeli Grammyja zajedno sa Metallicom, a svirao je i na otvorenju Olympijskih Igara u Pekingu 2008 godine. No ovo nije prvi puta da slavni virtuozi zajedno surađuju. Lang Lang je gostovao na pjesmi ‘Clocks’, objavljenoj na njihovom drugom, aktualnom albumu ‘IN2ITION’, a Lang Lang ih je ovoga puta osobno pozvao da mu se pridruže u proslavi kineske Nove godine!
Ovaj program svake godine prati više od 700 milijuna ljudi, a organizatori procjenjuju da će ove godine program gledati više od nevjerojatnih milijardu ljudi!
2CELLOS su prije nekoliko dana nastupili i u poznatom američkom TV showu The Bachelor, gdje su jednom paru uljepšali vjenčanje.
Do kraja godine očekujemo novi album, a u ožujku 2CELLOS putuju u Japan gdje će održati turneju i gdje su neki koncerti već rasprodani!

Foto: 2CELLOS