fbpx

2Cellos večeras uživo u Beogradu!

X Factor Adria…

2CellosFinalisti najpopularnijeg show programa u regiji od danas pjevaju uživo pred publikom i žirijem, a gledatelji će uživati u brojnim iznenađenjima. Jedno od njih bit će i prvi posebni gosti: najpopularniji violončelisti na svijetu, Stjepan Hauser i Luka Šulić ili jednostavnije 2Cellos. Ovaj popularni duo publiku oduševljava širom svijeta, a nakon nedavnog nastupa u prestižnom Madison Square Gardena u New Yorku, gdje su oduševili publiku, isto se očekuje i u Srbiji. Luka i Stjepan rado su se odazvali pozivu da budu posebni gosti prvog regionalnog X Factora.
– Počašćeni smo što nas je produkcija pozvala i što ćemo u okviru prve live emisije prvog regionalnog X Factora uživo nastupiti. Vjerujemo da će publika uživati – komentirali su 2Cellos.
Također, u Beogradu će se dečki družiti s novinarima te ujedno i promovirati i svoj posljednji DVD ‘2Cellos live at Arena Zagreb’ koji je snimljen u lipnju 2012. godine kad su na svom terenu, u rasprodanoj zagrebačkoj Areni, pokazali zašto ih strana publika i Elton John jednostavno obožavaju.

Foto: Tony Smith