fbpx

Koncertom u Zadru 2CELLOS završili sa hrvatskom turnejom

2Cellos– Ovdje u Zadru, u crkvi Sv. Donata sve je počelo. Tu smo se prije 12 godina upoznali i odlučili početi svirati kao duet. Ovdje smo prvi put zasvirali zajedno, valjda večeras nećemo i posljednji – poručili su sinoć, praćeni ovacijama publike na prepunom Forumu u Zadru, Luka Šulić i Stjepan Hauser.
Poznatiji kao 2CELLOS, dečki su itekako dokazali da ovo neće biti njihov posljednji koncert u Zadru, jer su tri tisuće ljudi bacili u trans. Željna njihovog nastupa, publika je sa oduševljenjem prihvatila ovaj svjetski poznati dvojac, te na svakoj pjesmi pljeskala, tražila još i vikala – ‘Bravo!’.

2cellos_1Zadarskim koncertom, 2CELLOS su završili sa hrvatskom turnejom, na kojoj su doslovno bez daha ostavili publiku i u Varaždinu, Osijeku, Puli i Zadru. Prvi dio koncerta bio je rezerviran za mirnije kompozicije, a drugi dio za brže, svjetski poznate hitove, u njihovim aranžmanima. Ideja i želja Stjepana i Luke je da klasičare uvedu u svijet rocka, i da rockere uvedu u svijet klasike, a čini se da im to itekako polazi za rukom.

Podršku svojim kolegama došli su dati i Nina Badrić, Ivana Radovniković, Stefan Lupino.