fbpx

Raznoliko i veselo u 5. emisiji showa Zvijezde pjevaju

Zvijezde pjevaju

Samo pet parova je ostalo u natjecanju HRT-ova glazbenog showa Zvijezde pjevaju, nakon prošlotjednog ispadanja Borisa i Lee. Oni će pjevati svaki po žanr koji još nisu izvodili, tako da ćemo slušati i gledati raznolike nastupe. Tko će se ovaj put poskliznuti, vidjet ćemo u subotu u 20:10 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

Zvijezde pjevaju

Ove su subote s nama: glumica i redateljica Arija Rizvić i Marko Kutlić, glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, novinar i urednik Damir Smrtić i Ivana Kindl, glumica Dora Fišter i Bojan Jambrošić te stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo. O prolazu dalje odlučuje naš zvjezdani žiri u sastavu; Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen, te publika u studiju.
Televizijski gledatelji svog pobjednika emisije Zvijezde pjevaju mogu odabrati na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.

Zvijezde pjevaju

U show programu Zvijezde pjevaju nastupa članica žirija Danijela Martinović. Ona će u svojevrsnom duetu s kontrabasom (jer ipak je ovo emisija dueta) izvesti jedan od svojih najvećih hitova, pjesmu s kojom je Hrvatskoj donijela i jedno od najboljih mjesta u povijesti sudjelovanja na Eurosongu – Neka mi ne svane.

Zvijezde pjevaju
Voditelji: Barbara Kolar i Duško Ćurlić
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Danko Volarić
Urednica emisije: Uršula Tolj

Foto: Press – Dario Njavro/HRT