fbpx

Alen Vitasović slavi 25 godina karijere u Saxu!

Zagreb…

Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen Vitasović

Alen Vitasović– Istinska ikona i velikan hrvatske glazbene scene Alen Vitasović slavi 25 godina svoje karijere. Nema boljeg mjesta za to od Saxa koji pak slavi 20 godina postojanja. Dakle, dvije obljetnice, dvije nezaboravne fešte – poručuju organizatori.
Alen Vitasović će sa svojim bendom održati dva koncerta i to 19. i 20. listopada 2018. godine. Ulaznice za pojedinačne dane po pretprodajnoj cijeni od 60.00 kuna mogu se kupiti isključivo u Saxu.
– Na dan koncerta, ulaznice za koncert Alen Vitasović u Saxu, ako ih ostane koštat će 75.00 kuna. U ponudi je i ograničeni kontingent #DupliAlen ulaznica za oba dana, a svi koji ih kupe dobit će i prigodne majice koje će se moći podići u petak, 19.10. na ulazu u klub – kažu organizatori.
Alen VitasovićSaksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen Vitasović. U 25 godina solo karijere izbacio je brojne uspješnice kao što su ‘Ne moren bež nje’, ‘Jenu noć’, ‘Niš mi se ne da’ i ‘Ja ne gren’. Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, sigurno će tako biti i ovaj put. – Gušti su gušti, gušti su u Saxu na nezapamćenom duplom spektaklu uz Alena Vitasovića i njegov uvijek dobro raspoloženi bend. I za kraj jedno retoričko: Ima li u glazbi išta veće nego kad Alen pjeva ‘Purple Rain’? #sax20 – zaključuju organizatori.

Foto: Press