fbpx

VIDEO: Oduševila publiku: Poslušajte kako pjeva Tihana Lazović

Odlična glumica, ali i sjajna pjevačica…

Zvijezda ‘Zvizdana’ i serije ‘Novine’ jučer je zapjevala u pratnji Ante Gele i Zvonimira Šestaka

Tihana Lazović

Tihana LazovićGlumica Tihana Lazović jučer je sjajnim glazbenim nastupom i lijepim glasom oduševila okupljene na zagrebačkom Cvjetnom trgu na predstavljanju 27. po redu izdanja Božićnog piva. Pjevala je u pratnji Ante Gele i Zvonimira Šestaka.
– Cijeli život gajim ljubav prema glazbi. Tata mi je stalno puštao dobar blues i rock. Muzičku školu sam upisala sa šest godina i onda je sve krenulo. Nažalost, odustala sam u drugom razredu srednje škole od sviranja, ali sad se vraćam glazbi – otkrila je lijepa glumica i zvijezda ‘Zvizdana‘ za portal Scena.hr. Tihana dodaje da i njezina majka ima lijepi glas, a sestra je glazbenica. Glumica ne može živjeti bez glazbe te kaže kako bi se jednom voljela i ozbiljnije baviti glazbom. Tihanu trenutno gledamo u seriji ‘Novine‘ u kojoj igra mladu novinarku Tenu.
– Sviđa mi se uloga mlade novinarke u seriji ‘Novine’ jer je Tena još uvijek mlada i buntovna. Veliki je idealista i to mogu povezati sa sobom. I ja sam veliki idealist i htjela bih mijenjati svijet. Tako da mi je bio gušt igrati u seriji – otkrila je Tihana za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr

Video: