fbpx

Branka Katić: Imala sam tremu kako ću zvučati na hrvatskom jeziku

Serija Novine…

Branka u seriji ‘Novine’ igra jednu od glavnih uloga. Na snimanju serije glumica je uživala jer je surađivala s vrhunskom ekipom

Branka Katić, Sandra Lončarić Tankosić– U seriji igram hrvatsku novinarku porijeklom iz Srbije. Imala sam tremu kako ću zvučati na hrvatskom jeziku, no Dalibor Matanić mi je rekao fantastičnu stvar: “Ne interesira me kako pričaš, nego stanje u kakvom se tvoj lik nalazi“. Sva sreća, imali smo scenarij koji likove vodi kroz sva moguća životna stanja – otkrila je glumica Branka Katić za portal Scena.hr. Branka u seriji ‘Novine’ igra jednu od glavnih uloga. Kaže da je uživala na snimanju jer je surađivala s Branka Katićvrhunskom ekipom. Smatra da su teme, koje serija obrađuje, izuzetno važne.
– Aktualne su ne samo u Hrvatskoj i Srbiji, već i u svijetu jer se bavi istraživačkim novinarstvom i koliki pritisak na istraživačko novinarstvo rade velike korporacije i profit – objasnila je lijepa i simpatična glumica jučer na zagrebačkom predstavljanju dugo očekivane serije. Serija Novine će se prikazivati nedjeljom od 16. listopada na Prvome programu Hrvatske televizije.
A što o seriji Novine kaže producent Nebojša Taraba pročitajte na linku.

Foto: Scena.hr