fbpx

Gabriela Braičić zapalila pozornicu u showu Supertalent

Show…

Gabrijela Braičić

Gabrijela BraičićU trećoj epizodi showa Supertalent dobili smo i treći zlatni gumb. 14-godišnja Gabrijela Braičić izvela je pjesmu ‘I am changing’, a njezina izvedba pjesme je izula žiri iz cipela. Najviše oduševljen bio je Janko koji je i stisnuo zlatni gumb te tako Gabrijelu lansirao u polufinale.
– Dobar je bio nastup. Ovo ti meni nije ni da ni ne, jer ovo je zlatni gumb! Jedva čekam da te slušamo opet! – poručio joj je Janko, a Martina je oduševljeno komentirala:
– Doista se nema što reći. Ovo nema veze s ovozemaljskim talentima. Ovako nešto se rađa jedanput u 100 godinu, ti toga moraš biti svjesna!
Divljenje žirija i četiri glasa da osvojili su The Pillers, braća Darko i Danijel oduševivši ih svojim vještim muziciranjem na violini i harmonici.
– To je to! Toliko ste senzacionalni, ali prvenstveno toliko ste vrhunski glazbenici da sam ja užasno sretna i ponosna da dva takva glazbenika imamo u Supertalentu, a uz sve to apsolutno ste sposobni preći tu granicu klasičnog i ponuditi nešto više te pokazati ono što svaki klasično školovan glazbenik živi, a to je red, rad i disciplina, a cilj već koji si svatko odredi od nas – oduševljena je bila Martina, a Maja je komentirala:
– Dečki, vi ste fenomenalni. Nemam vam što reći, jedva čekam da nam dođete ponovno!“
Preko 30 pari nogu prodrmalo je pozornicu Supertalenta, i od žirija plesna skupina Step’n’jazz iz Dubrovnika osvojila četiri glasa da.
– Sviđaju mi se vaše boje, sviđa mi se kako ste se pripremili, posložili koreografiju, energija s kojom ste došli je stvarno zarazna i onaj tko ne voli step, mora vas voljeti. Bili ste super i želim vas vidjeti opet – kazao im je Davor, a s njim se složila i Martina.

Foto: Press