fbpx

Delale saznao kako bi Bandić reagirao da ima sina homoseksualne orijentacije!

Daniel Delale i Milan Bandić

‘Internetska posla’ na Dnevnik.hr-u donose zanimljivosti iz Bandićeva života. Odnos s premijerom Milanovićem te kako bi reagirao da mu je sin homoseksualne orijentacije, ali i mnoge druge. 

Aktualni gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, bio je gost u današnjoj premijernoj emisiji novog show-a Daniela Delale ‘Internetska posla’. Britak i provokativan Delale saznao je od gradonačelnika sve o privatnim i poslovnim odlukama koje intrigiraju javnost. Komentirali su i odnos s premijerom:

– S Milanovićem se ja ne čujem. Gospodin Milanović radi svoj posao, ali na svaki poziv premijera, gradonačelnik stoji spreman. Ja mislim da trebamo surađivati, grad Zagreb i Vlada RH, jer bez toga se ova zemlja ne može dobro voditi, a ni grad Zagreb. Ali potez je na premijeru – rekao je Bandić.

A na Delalin upit o njihovom privatnom odnosu Milan Bandić je dodao: “Nismo mi prijatelji. Nismo to bili ni kad smo bili zajedno u stranci, a pogotovo ne sad.” Delale je iz gradonačelnika uspio izvući i detalje iz privatnog života. Tako je Bandić pričao o svojim danima u službi ministranta, kako je radio na istovaru šećera i ugljena te žbukao pročelja zgrada kako bi vratio studentski kredit. Na Delalino pitanje koji bi trenutak izdvojio kao najteži u karijeri,  Bandić je odgovorio:”1.srpnja. 2003. godine,  moj moždani udar, osam dana kome na Rebru. Nikome to ne bi poželio. Ali hvala Bogu evo na nogama sam. Bog uzima najbolje, mene je ostavio da još radim.”  Dodao je i kako je promijenio neke navike i sada zdravije živi: “Zdravije jedem, smršavio sam 10 kila, živim ko beba, na recept.” Na pitanje što bi napravio da ima sina koji je homoseksualne orijentacije, gradonačelnik je priznao: “Ja bih volio da imam sina, ali moju kćer nitko ne može zamijeniti, moju Anamariju. Za nju nitko ne zna, što znači da je dobra cura. Inače, drugi bi na njenom mjestu prevrnuli Zagreb naopako. Ali da imam sina to bi bilo njegovo pravo izbora. Svi možemo vikati, ali moramo prepustiti pravo izbora, a odgajati u duhu u kojem su nas odgajali naše mama i tate, moji franjevci. Prema tome, nemam sina, a i da ga imam, onda bi sin izabrao što želi biti. Pravo izbora svakome treba dopustiti. Ali obzirom kako sam ja odgojen, onda znam što bi sin volio. Žene, apsolutno. Ako bi bio na mene.” Više o svemu gledatelji mogu pogledati na Dnevnik.hr-u te u sutrašnjem inMagazinu. ‘Internetska posla’ pratite svakog petka u 12 sati na Dnevnik.hr- u.