fbpx

Almira Osmanović: Moja holivudska avantura!

Ekskluzivno…

U Los Angelesu je posjetila je Universal Citywalk. Kaže da je na nju poseban dojam ostavila scenografija Harryja Pottera, a prošla je i kroz scenografije Kućanica, Psiha, Jurassic Parka, Transformersa…

Almira Osmanović nekoliko dana provela je u Americi. Obišla je Los Angeles, San Francisco i San Pedro.

Almira Osmanović– Iako sam već mnogo puta bila u posjeti Americi i obišla većinu gradova, moj četverodnevni posjet Los Angelesu, dva dana San Franciscu i jedan dan u San Pedru, bio je prava avantura. Ovo mi je drugi odlazak u LA i ostat će mi u predivnom sjećanju. Prvi put kad sam bila nisam imala vremena za obilazak jer sam tamo tada bila radno.Tada sam s predstavom ‘Sjećanje na Giorgiu’ koju je potpisao Nino Škrabe, a u režiji Jakova Sedlara, moj kolega Boris Miholjević i ja imali toliko vremena samo da osjetimo da smo tamo, ali sada sam iskoristila svaki trenutak da vidim sve što sam poželjela – ispričala je nacionalna baletna prvakinja. Kaže da ju je najviše dojmio posjet Universal Citywalk u Los Angelesu. Iako je, dodaje, kartu za posjet studiju platila 800 kuna, ne žali.

– Ponuda je toliko velika da se isplati svaki novčić i možeš vidjeti sve. Uz impresivne scenografije jednostavno ostaneš bez riječi. Posebno me se dojmila scenografija Harryja Pottera. Prošla sam i kroz scenografije Kućanica, Psiha, Jurassic Parka, Almira OsmanovićTransformersa… Moram vam reći da je to fantastičan osjećaj i nezaboravno iskustvo. Doživjela sam svijet Hollywooda. Uz sve scenografije, prikazivale su se predstave od 15 minuta iz slavnih filmova. Oduševila me je 4D predstava Shreka. Jako je fascinantan dio ekipe. Efekti su tako napravljeni da sudjeluješ zajedno s glumcima u njihovim pokretima, kao da si dio tima. Stolica se trese, magarac kihne i pošprica te, ali se i ispriča. Preporučujem svima, stvarno jedna lijepa avantura. Sam grad me nije baš fascinirao jer Almira Osmanovićako nemaš automobil uskraćen si za mnogo toga. Tamo ljudi po dva sata voze se od kuće do posla. Javni prijevoz je jako loš, pa gubiš puno vremena od jednog kraja do drugog – otkrila je Almira. Ističe da je bila zadovoljna hranom.

– Od same hrane u hotelu, gdje sam bila smještena, do raznih restorana makrobiotičke hrane. Izbor je stvarno velik. Uspjela sam naletjeti na pravi veganski restoran M Caffe gdje sam i doručkovala i ručala. Stvarno sve pohvale na ponuđenom. I veliki je interes glumačke elite baš za takvu vrstu prehrane. Slobodno mogu reći da mi je ovo bila jedno velika i predivna avantura i lijep odmor obzirom da sam po povratku već krenula radno – naglasila je Almira.

Foto: Almira Osmanović priv. album
Fotogalerija: [nggallery id=636]