fbpx

Bojana Gregorić Vejzović izbacila Seju Sexona iz stana

Novi spot…

Bojana Gregorić Vejzović– Jednom sam nepromišljeno ostao bez cure pred Novu godinu. Uvijek mladima savjetujem da ne raskidaju veze pred zimu i da curu, kakva god da je, probaju sačuvati barem dok ne dođe ljeto. Međutim, ja to nisam uspio i sam sam šetao gradom, neraspoložen među svim tim euforičnim ljudima – otkriva Sejo.
U novom spotu grupe Zabranjeno pušenje za pjesmu ‘Nova godina‘, glumica Bojana Gregorić Vejzović izbacuje Seju Sexona iz stana. No, kako svaki kraj stare ljubavi otvara mogućnost nove, ovaj spot u duhu novogodišnjih praznika ima sretan kraj. Spot je sniman u Sarajevu i Zagrebu, a frontmen benda Sejo Sexon kaže da je ova pjesma, koja govori o tuzi, usamljenosti i praznini urbanog života, zapravo autobiografska:
Novi spot popularnog benda donosi nam prazničnu atmosferu, svjetlucave ukrase, vatromet i obilje emocija, a ako želite Novu godinu dočekati uz Zabranjeno pušenje, budite 31. prosinca u Biogradu na Moru gdje će Zabranjeno pušenje uz koncert sve prisutne uvesti u Novu 2018. godinu. Koncert će biti održan u parku kod kolodvora.
U spotu se uz članove benda pojavljuju glumica Bojana Gregorić Vejzović i njezina sarajevska kolegica Nadine Mičić. Spot je snimljen u produkciji ‘Spektroom’ studija, koju potpisuje Nikola Blagojević.
– Pjesma nam govori da čovjek ne treba, čak ni u trenucima kada misli da su mu sve lađe potonule i da Novu godinu neće dočekati s osmijehom na licu, izgubiti optimizam. Uvijek postoji dobra vila koja ga gleda s nekog krova i koja će mu se spustiti na rame – za kraj je rekao Sejo Sexon.

Foto: Press