fbpx

Dan grada Samobora uz Massima, Adastru…

Samobor…

Samoborci će rođendan svome gradu čestitati uz besplatan koncert Massima od 21.00 sat na središnjem gradskom trgu, začinjen neizostavnim vatrometom

Dan grada SamoboraSamoborci i njihovi gosti će i ove godine Dan grada Samobora obilježiti bogatim programom i raznim događanjima za sve uzraste. Zabave neće izostati, što garantira prvenstveno bogat glazbeni program u subotu, 21. listopada 2017. godine. Tako će Samoborci rođendan svome gradu čestitati uz besplatan koncert Massima od 21.00 sat na središnjem gradskom trgu, začinjen neizostavnim vatrometom.
Nešto ranije istoga dana, od 17.00 sati, ne propustite koncert povodom 210 godina Gradske glazbe Samobor, najstarije Gradske glazbe u Hrvatskoj. Uz gostujuće ansamble, očekuje vas pravi glazbeni spektakl koji će oduševiti sve ljubitelje vrhunskih izvedbi, a potvrda tome je i ovogodišnja nominacija za nagradu Porin.
Zabava će trajati do dugo u noć, pa se zabava točno u ponoć premješta u Bunker (Centar za mlade), gdje vas očekuje besplatan koncert grupe Adastra.
Program će i ove godine biti obogaćen kulturnim, sportskim i zabavnim događanjima, uz još jedno izdanje Festivala kotlovine i kostimirane gastro – turističke šetnje ‘Upoznaj i okusi Samobor’.
– Doživite, osjetite i uživajte Samobor! – pozivaju organizatori.

Foto: Press