fbpx

Ekskluzivno drugi singl: Mark Marku pjeva ‘Slomila si srce’!

MARK MARKU SNIMANJE SPOTA 076

– Glazba je moj život, ljubav i sve radim da bi bio što kvalitetniji i uspješniji u poslu koji sam izabrao. Napravit ću sve, ali baš sve kako bi bio što bolji i kvalitetniji pjevač. Želim još dugo, dugo pjevati s vama – rekao nam je  Mark Marku. Mladi glazbenik se jako brzo profilirao od kandidata showa Hrvatska traži zvijezdu u jednu od najuspješnijih glazbenih nada. Osvojio je naklonost i žirija i publike.

Prvim singlom ‘Da si htjela’ Mark Marku je našao mjesto na glazbenim ljestvicama mnogih radijskih postaja u Hrvatskoj. Na nekim od najslušanijih radija ‘Da si htjela’ je po slušanosti na visokom mjestu. Danas je Mark ponosan  na uspjeh svoje  prve  pjesme, a u rukavu ima još jednu hit pjesmu ‘Slomila si srce’ koju ponosno predstavlja.

Gazbu, tekst i aranžman  za pjesmu ‘Slomila si srce’ potpisuje Miro Buljan

Temeljno i sigurno Mark korača glazbenim svijetom, tako je nakon snimljenog prvog singla i uspjeha koji je isti postigao, došao  prosinac 2012., mjesec koji Mark nikada neće zaboraviti.

Tony Cetinski poveo ga je na svoju dvoransku turneju. Pjevao je u najvećim dvoranama  u Hrvatskoj. Za mladog glazbenika bilo je to nevjerojatno iskustvo, a za sve Markove suradnike potvrda da je on zaista poseban. Na koncertima  u Splitu, Rijeci, Zadru, Varaždinu, Osijeku, Bjelovaru, Karlovcu i Zagrebu otpjevao je u glas s publikom svoj hit singl  ‘Da si htjela’.

– Mark je vrhunski profesionalac. Nevjerojatno je muzikalan i zaista nam je zadovoljstvo raditi s njim. Lijepo je vidjeti i da ga je publika odlično prihvatila. Pričat će se o Marku još dugo i  od njega ćete slušati još puno, puno dobrih pjesama. ‘Slomila si srce’ samo je još jedna u nizu. Zato uživajte i pjevajte zajedno s Marko – rekao je Tony Cetinski. Mark kaže da vjeruje ljudima s kojima surađuje i zahvalan je što mu je Tony omogućio da stekne iskustvo na velikim koncertima.

– Noge su mi je ‘odsjekle’ kad sam stao na pozornicu nakon Tonyja i pogledao u toliko ljudi. Nema ništa ljepše od toga kada čujete publiku koja s vama pjeva. Jedva čekam čuti reakcije na moj novi singl ‘Slomila si srce’, mjesecima već radimo na toj pjesmi i sada imam tremu kad je dijelim sa svima vama kojima sam ju mjesecima pjevao. Želim da vam se svidi, bar jednako kao ‘Da si htjela’ – kazao je energični Mark Marku.

‘Slomila si srce’ je drugi  najavni singl albuma na kojem Mark uz provjerenu ekipu stručnjaka ovih dana predano radi.

Poslušajte ‘Slomila si srce’:

[vsw id=”Sq–ZakrFKY” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]