fbpx

Vikend u Petom Kupeu – House i techno majstori

Freddy K. i Aleq Notal rasplesat će klub Peti Kupe

Ovaj vikend rezerviran je za podij Petog kupea jer zagrebačku elektronsku scenu posjećuju etablirani  house i techno DJ-evi – Freddy K i Aleq Notal. 

PETAK 30. rujna

S početkom u 22 sata, u petak je prognoziran energični techno party predvođen Freddyjem K. Zbog svoje neustrašive predanosti žanru  odlikuje ga se techno aktivistom, a slavan je zbog maratonskih DJ setova i zatvaranja Berghaina. Svojim 360° techno stilom nalik je na  Soft Cell, WestBam i Bronski Beat, a prognozira 100 posto ples.

Iz Osijeka dolazi Phrasal – mlada DJ zvijezda koja u Zagreb donosi melodične, transcendentalne groovy zvukove. Uvijek je spreman izaći iz komfor zone pa se predviđa neočekivano ludovanje. Most između osječke i berlinske scene izgradit će rezident Zag/rave partyija Miro Von Berlin. U posljednje vrijeme skuplja iskustvo po berlinskim klubovima SO, about blank, Aeden i Anomalie.

SUBOTA 1. listopada

Deseti mjesec u Petom Kupeu otvara kolektiv CYCLE koji donosi sve najpozitivnije sa svjetske scene. Iako su prijašnji CYCLE partyji sigurno mjesto za afirmiranje domaćih i regionalnih DJ-eva, početkom nove sezone partyjanja odlučili su promijeniti koncept pozivajući najbolje od europske i svjetske elektronske scene.

Prvi prezenter je Akeqs Notal s 20 godina DJ iskustva u rukama koji se krasi deep houseom, house klasicima okićenima perkusijama i deep Detroit techno pločama. U Notalovom ugođaju čuje se utjecaj Detroita i Chicaga u skladu s Ron Trent/Trinidadian Deep deep houseom. Notalu će se u Petom Kupeu pridružiti kuratori CYCLE partyja Jan Kinčl i Matija Duić, te mladi DJ Lovre Baletić.

Detalje o događajima u petak i subotu pročitajte na Facebook i Instagram stranicama Petog Kupea. Ulaznice nabavite klikom na Entrio poveznicu. Klub se nalazi na adresi Trnjanska cesta broj 5.

Foto: Press – Peti Kupe