fbpx

Ples je ljubav na prvi korak – Sretan vam Svjetski dan plesa!

Video – Svjetski dan plesa

Ples nas opušta, ispunjava veseljem i pozitivom, razvija samopouzdanje i smanjuje stres. Komunicira univerzalnim jezikom, koji ne poznaje granice. Povodom Svjetskog dana plesa, strastveni plesači, Nicolas Quesnoit & Ksenija Plušćec Quesnoit, vlasnici i treneri Sportsko plesnog kluba Zagreb, šalju plesnu video razglednicu u svaki kutak Lijepe naše.

dan plesa

Video poruke pune ljubavi i veselja snimili su s najmanjim plesačima i plesačicama, sportskim plesnim parovima i trenerima, a pozivaju i vas da im se pridružite u dijeljenju radosti plesom.
Dok su plesne dvorane i dalje zatvorene, ljubav prema plesu, koja ih pokreće, širom otvara srca svih nas i donosi nam prijeko potrebnu radost u ovim izazovnim danima. Sretan vam Svjetski dan plesa.

dan plesa

Iz godine u godinu ples postaje sve popularniji oblik rekreacije, jer poboljšava kondiciju i oblikuje naše tijelo te utječe na dobro raspoloženje. Za ples ne postoji dobna granica. Djeca na plesnom podiju uče svoje prve plesne korake, a kroz ples u paru i druženje usvajaju plesni bonton. Uče i o kompromisu te kako na lijep i pristojan način komunicirati sa svojim plesnim partnerima.

Jednom kad uđete u neodoljiv svijet pokreta i glazbe, sigurni smo da će to biti ljubav na prvi korak. Nicolas i Ksenija često ističu da je ples lijek, jer mnogobrojne su dobrobiti plesa za fizičko te psihičko zdravlje. Neka vam “dvije lijeve noge” ne budu prepreka za svladavanje ove atraktivne vještine. Plešite jer ćete se osjećati odlično, a vaše tijelo i um bit će vam neopisivo zahvalni.

Zaplešite, sami ili u paru i osmijeh neće silaziti s vašeg lica. Ples je osjećaj i sve dok vas noge služe, a u srcu živi želja za pokretom – plešite, plešite, plešite!
Video za Svjetski dan plesa potpisuje mlada i kreativna ekipa DOKU FILMS, za fotografije je zaslužna Tea Lukinić, a produkciju Mihaela Reščić.

Foto: Press Svjetski dan plesa – Tea Lukinić
Video: