fbpx

Lu Jakelić transformacijom u Celine Dion pobijedila u TLZP

U 14. emisiji Lu Jakelić najbolja

– Celine Dion sam gledala od malih nogu i mislila kad bih bar mogla tako pjevati – rekla je Lu Jakelić.

Lu Jakelić

Show Tvoje lice zvuči poznato i u 14. je emisiji donio impresivne transformacije natjecatelja, ali samo je jedna bila najbolja, a prema glasovima žirija i ostalih natjecatelja ovoga puta to je bila Lu Jakelić koja je utjelovila kanadskog slavuja Celine Dion te izvela pjesmu River Deep Mountin High.

 

– Glas je bio predivan, što se tiče koreografije bilo je zahtjevnijih, ali imala si njezinu nadmenost – komentirala je Nives.

– Odvela si nas duboko u rijeku visoko na planine. S lakoćom si pjevala. To dokazuje da si vrhunska pjevačica. Bila si fantastična – kazala je Indira.

Lu Jakelić je odlučila da Nova TV donaciju od 10.000 kuna uplati na račun udruzi žena s bolestima dojke Narcise iz Đurđevca.

Marina Orsag utjelovila je Tatjanu Matejaš te u Tajčinom ruhu na pozornici izvela pjesmu Dvije zvjezdice.

– Sve što se dalo imitirati, ovdje si imitirala, a posebno mi se svidio – u par momenata u spotu vidimo rezervirano zainteresirani pogled koji se gubi u daljini – čak si i to uspjela dočarati – riječi su kojima se Goran osvrnuo na nastup.

Lu Jakelić

– Ovo je bila himna svih zaljubljenih. Imaš svu milost i ljepotu koju Tajči ima u sebi. To si lijepo prezentirala, ja sam uživala – komentirala je Indira. Svojom transformacijom žiri je očarala i Neda Parmać.

– Odradila si to tako da se činilo da je to jedan vrlo jednostavan zadatak, a nije. Sve je bilo sjajno pokriveno, od nemutiranog glasa, imala si prepoznatljive jauke. Mene si začarala – rekla je Nives.

– Vječiti optimizam obitelji Jackson prenesla si na sebe i kroz sebe na sve nas. Čestitam ti, bila si Jacksonica za pet! – kazao je Goran.

Fabijan Pavao Medvešek ovoga puta utjelovio je čuvenu Adele te je oponašajući njezin stas i veličanstven glas pred žirijem i publikom otpjevao Adelin veliki hit Set Fire To The Rain.

– Priuštio si nam magičnu atmosferu sa snažnim, moćnim, samouvjerenim glasom. Oduševljena sam – rekla je Indira.

– Prekrasno si zvučao. Imao si njenu odvažnu aroganciju, uspio si ukrotiti svoje herkulske ruke. Ovo je napredak kada su tvoje ženske imitacije u pitanju – kazala je Nives.

Mario Valentić izveo je prpošni hit Zmija i žaba te se transformirao u Oskara.

– Zabavio si me kao alter ego mog prijatelja Ognjena. Bio si vokalno divan, kako je to trebalo biti, savršeno si odigrao tu njegovu smušenost i potkapacitiranost – komentirala je Ines.

– Pjesmu doživljavam kao karikaturu ljubavnog odnosa. Zabavno je smiješno, taj tvoj glumački talent polako pliva na van. Uspio si – rekao mu je Igor.
Lana Klingor Mihić nakon Madone, ove je nedjelje postala Sandi Cenov i otpjevala njegovu pjesmu Kad srce kaže da.

– Lijepo nas je Lana provozala ovom cestom u odjelu od stolnjaka. Bila si Sandi, to je njegov karakterističan ples. Imam osjećaj da su te mučile te njegove dubine – rekao je Igor.

– Što se vokala tiče moram napomenuti da je nama ženama altima teško dobiti vedrinu u glasu. Dobro si se razbacala, tako da nije to bilo loše – objasnila je Nives.

Siniša Ružić utjelovio je Leroya Gomeza, frontmena grupe Santa Esmeralda.

– Tradicionalno si bio izuzetno zabavan. Okreti su ti bili maestralni. Ples prstićima isto, cure su oko tebe odlično plesale – komentirao je Igor.

Marko Braić je otpjevao pjesmu Oči pune suza.

– Bilo mi je veselo, optimistično, nostalgično. Bio si fantastičan – rekla je Indira.

– Bilo je apsolutno u duhu vremena. Bilo je to vrlo, vrlo dobro – rekao je Goran.

– S ovim bezvremenskim klasikom teško je pogriješiti. Super si dočarao njegovu zanesenost, strast, radost življenja, bilo je efektno – rekla je Nives.

Foto: Press