fbpx

Nagradna igra: Nina Badrić – ulaznice za koncert

Osvoji i uživaj…

Nina BadrićPortal Scena.hr u suradnji s Aquarius recordsom nagrađuju najsretnije čitatelje s 3×2 ulaznice za koncert Nine Badrić u pulskoj Areni 8. kolovoza 2016. godine. Kako bi osvojili nagradne ulaznice potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu maila ključnu riječ ‘Nina Badrić‘ te vaše ime i prezime.
Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u utorak 2. kolovoza do 20,00 sati objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.
Na konferenciji za medije Nina Badrić uoči prvog samostalnog koncerta 8. kolovoza 2016. godine u pulskoj Areni otkrila je kako će ovim nastupom u Puli ostvariti dugoočekivani san.
– Bit će fantastičan osjećaj muzicirati u takvom prekrasnom ambijentu – naglasila je.
Nina će koncertom u Puli proslaviti više od 20 godina trajanja na glazbenoj sceni. Nedavno je objavila novu pjesmu ‘Dani i godine‘ koja već šesti tjedan ne silazi s trona najemitiranije pjesme u radijskom eteru, a pjesma na YouTubeu ima više od dva milijuna pregleda. Lijepa glazbenica svoj novi hit prvi put će uživo otpjevati na koncertu u Puli.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 02. kolovoza:

Nagrade 3×2 ulaznice za koncert Nine Badrić u pulskoj Areni 8. kolovoza 2016. godine osvojili su: Miljana Damjanić, Ana Nefat i Davor Đurinić. Ulaznice se podižu na dan koncerta između 19,30 – 20,30 sati na Press pultu na ulazu u Arenu uz predočenje osobne iskaznice.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.