fbpx

Online: Kultna predstave Pale sam na svijetu

Scena…

U sklopu Male scene online – Pale sam na svijetu

Pale sam na svijetu– Kultna predstave kazališta Mala scena Pale sam na svijetu, predstava za djecu od 3 do 10 godina, koju je Ivica Šimić premijerno odigrao još u rujnu 1986. godine, nastavit će ove subote, 9. svibnja, niz predstava koje prikazujemo na našoj Vimeo stranici u okviru aktivnosti Mala scena online – poručuju iz kazališta.
Predstavu Pale sam na svijetu je režirao Radovan Milanov, glazbu je skladao Ivica Šimić, a scenografiju je izradila Valentina Supanz Marinić. Predstava je tijekom svog dugog života igrala na hrvatskom, njemačkom, engleskom i kineskom jeziku za djecu u Hrvatskoj, Europi i Aziji.
Pale sam na svijetu– Mali Pale i ja družimo se već gotovo 2000 izvedaba, a nakon dugo vremena ponovno smo u Hrvatskoj čemu se neizmjerno radujem. Vjerujem da će predstava ostaviti jednako snažan dojam preko naše Vimeo platforme kao i u izravnom kontaktu s djecom i donijeti im toplinu i prisnost kazališta u ovim posebnim vremenima. Jedva čekam subotu! – rekao je Ivica Šimić.
– Osobito želimo zahvaliti Mirjani Hrgi čijom će dobrotom terasa konobe Mare u Osoru na jedno poslijepodne postati Mala scena, a koja je također pomogla da se mali Pale, scenografija i gitara dopreme na otoke Cres i Lošinj. Predstava će na našim stranicama biti dostupna i na zahtjev, a predstavi se može pristupiti od subote, 9. svibnja, u 17.00 sati putem linka: vimeo.com/ondemand/palems. Za cijenu od samo 35 kuna u predstavi može uživati cijela obitelj i pogledati ju neograničen broj puta, a uz to pomažete i podržavate opstanak kazališta Mala scena, kazališta na neovisnoj sceni. Također omogućavamo grupne popuste ako učitelji, profesori, odgajatelji žele predstavu podijeliti sa svojim učenicima u sklopu online nastave – pozivaju iz kazališta.

Foto: Press