fbpx

Opasna i zgodna Matija Prskalo: U predstavi igram s pravom puškom!

Dobro joj pristaje…

Puška je prava. Policija mi je pušku posudila za potrebe predstave ‘Samo jedna žena’. Skoro da sam naučila rukovati, otkrila je lijepa glumica uz osmijeh za portal Scena.hr

Matija PrskaloMatija Prskalo jučer je izvela monodramu ‘Samo jedna žena‘ na prvom festivalu monodrame u Krapinskim toplicama.
– Bilo je super! Bilo je dosta publike i sjajno su pratili predstavu. Imala sam osjećaj da smo disali kao jedan i to je najljepši osjećaj u kazalištu. Ono kad znate da se dogodila kemija – rekla je lijepa glumica za portal Scena.hr. Za potrebe predstave, Matija u predstavi koristi pušku.
– Puška je prava. Policija mi je pušku posudila za potrebe predstave. Dobila sam je na korištenje od PU zagrebačke i naravno da ne može pucati jer je cijev zalivena, a tako je zakonski i propisano. Skoro da sam naučila rukovati. A puška je obvezna rekvizita u predstavi kojom se protagonistica služi. – rekla je Matija uz osmijeh. Samo jedna žena je priča, ističe glumica, o zlostavljanoj i nesretnoj ženi, koja se na tragikomičan način bori sa svojom svakodnevicom.
– A kako ona na koncu rješava svoje probleme, voljela bih da publika dođe pogledati – poručila je lijepa Matija.

Foto: Matija Prskalo društvena mreža