fbpx

Zorica Kondža u Opatiji održala veličanstveni koncert!

Opatija…

Zorica KondžaU Opatiji se tražilo u nedjelju mjesto više za koncert ikone hrvatske glazbene scene, Zorice Kondže. Opatijski hotel ne pamti ovakav interes za ijednog izvođača do sada, a obožavatelji dobre glazbe bili su voljni sjediti i van terase, samo da čuju jedinstveni glas splitske dive zahvaljujući kojem je dobila nadimak ‘The Voice’.
Zorica Kondža nastupila je u velikom finalu programa ’10 veličanstvenih’ te se dva puta vraćala na bis pred publiku koja se ni nakon dva sata nije bila spremna oprostiti od nje. Oduševila je izvedbom svojih najpoznatijih pjesama, ali i karizmom te duhovitošću, a pozornica tik uz more, stvorila je savršen ugođaj za Kondžine pjesme koje su postale domaći evergreeni. Da izvedba bude na vrhunskom nivou pomogao joj je sedmeročlani bend i Teo Brajčić koji joj se pridružio u duetima.
Koncert nisu propustili ni legendarni nogometni izbornik Miroslav Ćiro Blažević te glazbenik Drago Diklić.
Zorica Kondža, Oliver DragojevićZa Kondžu je 2015. posebna godina tijekom koje slavi 30 godina besprijekorne solističke karijere. Povodom ovog jubilarnog rođendana, Kondža je u svibnju nastupila u prepunoj velikoj dvorani Vatroslav Lisinski na koncertu u organizaciji diskografske kuće Scardona na kojem su se okupili njeni brojni kolege glazbenici i skoro 7.000 obožavatelja. Uručeno joj je tada i priznanje za izniman doprinos glazbi.

Foto: Borna Ćuk, Press