fbpx

Petar Bruno Basić: Srce će mi eksplodirati!

Pobjednik Supertalenta….

Petar Bruno Basić je oduševio publiku nastupom u spektakularnom finalu četvrtog Supertalenta

Petar Bruno Basić– Presretan sam i srce će mi eksplodirati. Ovo je najbolji osjećaj, stajati na ovoj pozornici i čuti svoje ime kao pobjedničko. Čestitka svim natjecateljima, bili su zaista svi sjajni i bila mi je čast dijeliti pozornicu s njima. Također se zahvaljujem svim glasačima koji su me podržali svojim glasovima. Zahvaljujem se svima u produkciji Supertalenta, žiriju koji je prepoznao moj talent i svima koji su vjerovali u mene – rekao je Petar Bruno Basić nakon proglašenja pobjednika četvrte sezone showa Supertalent.
Nakon 14 tjedana i mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo vidjeli u proteklim epizodama, sinoć su gledatelji Nove TV uživali u spektakularnoj završnici showa. Konkurencija je bila više no opaka, ali Petar Bruno Basić je svojim talentom očarao publiku i osvojio najviše glasova te prestižnu titulu četvrtog Hrvatskog Supertalenta i nagradu od dvjesto tisuća kuna. Petar je publici finalne emisije Supertalenta priuštio fascinantan nastup naziva ‘Resurrection’ koji je svih ostavio bez daha. U polufinalnoj emisiji Petar je najavio nastup svog života, ludnicu i upravo to je i izveo na najatraktivnijoj pozornici malih ekrana, te oduševio i žiri:
Petar Bruno Basić– Petre, mene je toliko žena pitalo kako to izgleda tebe pipat da je to postalo neugodno. Bio si apsolutno fascinantan, točka ti je savršena – rekla je Danijela.
– Finale je otvoreno s tvojim brojem i to je visoko postavilo ljestvicu. Sve je bilo fantastično! – složila se Martina.
– Bilo je fenomenalno, ni ja ne mogu vjerovati da si to sve izveo – dodao je Mario.
– Mislim da je ovaj show i tebi dobro došao jer hrabro odgovaraš na sve zahtjeve ove Petar Bruno Basićemisije! – izjavio je Mislav nakon Petrovog nastupa.
Petar je najavio da će ukoliko osvoji nagradu, novac uložiti u sebe i u svoj fitness centar. Dvadeseterogodišnji fitness trener iz Zagreba, je simpatije publike, posebno ženskog dijela, osvojio još na audicijama gdje se predstavio nevjerojatnom točkom pole dance-a koji trenira već sedam godina.

Foto: Press