fbpx

Pravila igre: Pjesmu ‘Kako nam stoje stvari’ posvećujemo ženama

Nova pjesma…

Pravila igre– ‘Kako nam stvari stoje‘ ljubavna je pjesma u kojoj su jasno definirane i izgovorene emocije u kojoj će se svatko prepoznati. Sigurni smo u to i jedva čekamo da ju čujete – poručuju dečki iz benda Pravila igre.
‘Kako stvari stoje’ naziv je nove pjesme kojom dečki iz grupe Pravila igre najavljuju svoj drugi album, a ova pjesma ujedno je i druga po redu koju objavljuju s novim pjevačem Ivanom Penezićem. U režiji poznatog redatelja Darija Radusina dečki su snimili i spot za pjesmu u kojem su sve uloge dodijeljene ženama.
– Snimili smo spot u spotu. Razmišljajući o scenariju koji bi bio odgovarajući za pjesmu došli smo samo do jednog zaključka: moramo snimiti spot. I tako se rodila nesvakidašnja ekranizacija naše nove pjesme. Snimili smo spot u kojem snimamo spot – kaže nam Goran Belošević bubnjar benda.
– U spotu glume žene koje su vrlo uspješne u tome što rade – dodaje pjevač benda Ivan Penezić.
Pravila igreGlavnu ulogu u spotu ima talentirana mlada glumica, pjevačica i plesačica Martina Ivanković. U spotu se pojavljuju Lorin Nukić i Paula Sikirić, te modeli Petra Dabelić, Franka Đaleta i Klaudija Kelemović.
Tekst pjesme ‘Kako nam stvari stoje’ napisala je Sonja Buljan, a autor glazbe je Miro Buljan koji uz dečke iz Pravila igre potpisuje i aranžman pjesme. Da ovom mladom zagrebačkom bendu i u glazbenom životu ‘stvari dobro stoje’ na domaćem terenu, govori i činjenica da je svaka njihova pjesma radu slušana u radijskom eteru diljem zemlje, a nova će pjesma po prvi puta imati regionalnu premijeru na najslušanijim radijskim postajama.
– Sretni smo što možemo podijeliti našu glazbu sa svima koji ju razumiju I vole. Glazba nas je povezala s predivnim ljudima diljem regije i jedva čekamo druženja i putem etera i na svirkama uživo – kažu iz benda Pravila igre.

Foto: Press – Mislav Žabarović, Petar Krajačić Vilović
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=6pPT0GFYy50[/embedyt]