Interaktivna predstava Muškarci su s Marsa, žene su s Venere oduševila publiku

Ljeto na Gradini…

Predstava Muškarci su s Marsa, žene su s Venere u sklopu Ljeta na Gradini

Muškarci su s MarsaDozu smijeha, zdravog humora i kratku terapijsku seansu sa savjetima za sretan suživot, jučer su s Trsatske gradine ponijeli svi gledatelji predstave Muškarci su s Marsa, žene su s Venere. Izvrsni Roman Šušković – Stipanović još je jednom u sklopu Ljeta na Gradini pokazao zašto je ova monodrama toliko omiljena publici koja se s lakoćom poistovjećuje s crticama iz života „običnih“ parova. Upravo zbog činjenice da glumac na pozornicu vješto prenosi situacije iz svakodnevnog života, sinoć su se na Trsatskoj gradini nasmijali i oni s Marsa i one s Venere.
Muškarci su s MarsaInteraktivna predstava zamišljena je kao dešifriranje jezika žena i muškaraca koji naizgled dolaze s različitih planeta, a kako bi postigli i sačuvali harmoničan odnos, moraju naučiti razumjeti jedno drugo. Osmijeh s lica gledatelja nije jenjavao do posljednje minute predstave koja je na zanimljiv način involvirala publiku u duhovitu analizu muško – ženskih odnosa. Britka, duhovita i iskrena, ova predstava već gotovo cijelo desetljeće nadmašuje očekivanja publike, a mnogi joj se gledatelji rado vraćaju u više navrata.
Ljeto na Gradini se nastavlja, a tijekom kolovoza slijedi nekoliko glazbenih poslastica i dramska predstava te BSH – Adria Sunset Session. Ulaznice za programe mogu se kupiti u Vintage baru na Gradini, u Dallas Music shopu te putem sustava mojekarte.hr.

Foto: Press – Foto Kurti i Ivor Mažar