fbpx

Rakan Rushaidat o turbulentnoj svakodnevici budućih roditelja

Na Trsatskoj gradini…

Uz predstavu Ja, tata! Rakan Rushaidat na Trsatskoj gradini

Rakan RushaidatUrnebesna i dirljiva ispovijed čovjeka koji kreće u avanturu dočekivanja novog života na svijet gostuje u sklopu 15. Ljeta na Gradini ovog četvrtka, 13. kolovoza. Kada ga jednog zimskog dana, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, žena upita: “Dragi, koje je boje trudnoća?”, njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke! Ova predstava bez zadrške progovara o različitim situacijama u kojima se nalazi novopečeni otac, pritom odgovarajući na brojna pitanja koja se možda mnogi budući, ali i sadašnji roditelji nisu ni usudili pitati. Namijenjena je svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu.
Predstava je to koja se poigrava stereotipnim ponašanjem muškaraca i žena koji se pripremaju za svoju najveću ulogu u životu – ulogu roditelja! Nevjerojatni Rakan Rushaidat ispričat će kako izgleda turbulentna svakodnevica budućih roditelja iz perspektive novopečenog oca koji smatra kako je dolazak djeteta na svijet za njega jednako teško i intenzivno iskustvo, kao i za njegovu suprugu. U produkciji Teatromana, a u suradnji s teatrom Exit, nastala je ova nagrađivana predstava u režiji Borisa Kovačevića u kojoj će publika uživati od 21.00 sat, a ulaz se za posjetitelje otvara u 20.00 sati.
Ulaznice za sjedenje su rasprodane, a ulaznice za stajanje mogu se kupiti u Vintage baru na Gradini, u Dallas Music Shopu te putem sustava mojekarte.hr po cijeni od 60 kn, dok će na dan predstave cijena ulaznice za stajanje biti 70 kn.
U cilju prevencije širenja virusa COVID-19 te očuvanja zdravlja posjetitelja i sudionika, program će se održati sukladno svim propisanim uputama i preporukama HZJZ-a i Stožera civilne zaštite.

Foto: Press