fbpx

Damir Urban: Mali Brijuni su mi nepresušan izvor inspiracije

Tvrđava Minor…

Veliki koncert: Damir Urban na Malom Brijunu

Damir UrbanU jedinstvenom ambijentu Tvrđave Minor na Malom Brijunu, u nedjelju 20. kolovoza 2017. godine, održat će se veliki koncert Damira Urbana, u sklopu 17. sezone Kazališta Ulysses. Uz Urbana nastupa njegova poznata glazbena četvorka koju čine Sandi Bratonja, Marco Bradaschia, Luka Toman i Saša Markoviski.
Koncert će započeti intimnim, akustičnim dijelom koji će prerasti u spektakularni glazbeni doživljaj, a repertoar će obuhvatiti sve najveće i najznačajnije klasike kompletne Urbanove karijere, od Laufera do Urban&4, ali i neke rjeđe izvođene skladbe s njegovih brojnih albuma.
Damir UrbanDamir Urban čest je gost Kazališta Ulysses, a ove je sezone, osim sudjelovanja u predstavi ‘Antigona‘ Lenke Udovički, kreirao i glazbu za premijernu predstavu ‘Doručak šampiona‘ u režiji Aleksandra Švabića. Uoči koncerta Damir Urban izjavio je kako se iznimno raduje ponovnom nastupu na Malom Brijunu, koji mu je jedno od omiljenih mjesta i nepresušan izvor inspiracije, a ovim koncertom nastojat će maksimalno iskoristiti sve jedinstvene potencijale koje Tvrđava Minor pruža.
Ulaznice je moguće kupiti na recepciji Nacionalnog parka Brijuni u Fažani, putem internetske stranice kazališta Ulysses te na prodajnim mjestima Eventima.
Brod iz Fažane za Mali Brijun polazi u 20.30 sati.

Foto: Press