fbpx

Stilske vježbe slave 47. rođendan!

Svečana obljetnica…

Stilske vježbe

Stilske vježbeU petak 16. siječnja 2015. godine u 20,00 sati u Maloj dvorani V. Lisinskog održati će se svečana izvedba predstave ‘Stilske vježbe‘ kojom će se obilježiti 47 godina izvođenja predstave. Stilske vježbe, osim što su jedan od najvećih dosega hrvatskog kazališta, uvrštene su i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdugovječnija predstava na svijetu s istom glumačkom postavom.
I ove godine organizatori su pripremili i popratno događanje – iznenađenje. U povodu ove jedinstvene obljetnice, prvih dvadeset gledatelja koji dođu na blagajnu Lisinskog i donesu što neobičniji šešir, u zamjenu za njega dobit će po dvije ulaznice za svečanu izvedbu. Ti će šeširi biti dio izložbe na kojoj će studenti kostimografije Tekstilno tehnološkog fakulteta izložiti svoje radove na temu Stilskih vježbi.
Izložba će se održati nakon Svečane izvedbe, a na nju su pozvani svi gledatelji. Prije svečane izvedbe predstave ‘Stilske vježbe’ bit će emitiran desetominutni dokumentarni film o Stilskim vježbama gdje autori i protagonisti govore o stvaranju i životu predstave.

Foto: Press