Promocija knjige Biti Višnja Goljački

Zaprešić…

Moja poezija je slojevita, ali uvijek dopire do nekog srca na način na koji on može rezonirati, kazala je autorica knjige Višnja Goljački za portal Scena.hr

Višnja Goljački

Višnja Goljački– Pjesnici imaju svrhu i potrebu da pokušaju istražiti tko mi uistinu jesmo. Pjesnici su zapravo filozofi u malom – rekla je Višnja Goljački za portal Scena.hr. U Kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Zaprešić 27. ožujka 2019. godine bila je promocija knjige poezije ‘Biti Višnja Goljački‘.
– Moja poezija je slojevita, ali uvijek dopire do nekog srca na način na koji on može rezonirati. Bilo to sreća, tuga, ushit. Svako to prima na neki svoj način i tu je velika Višnja Goljački, Matija Prskalokvaliteta poezije – naglasila je Goljački. Na predstavljanju knjige, naratori su bili Matija Prskalo i Zdravko Fundak.
– Za mene poezija je ljubav. Velika sam ljubiteljica pisane riječi, osobito poezije. Osobito mi je drago da interpretiram prekrasne pjesme Višnje Goljački – kazala je glumica Matija Prskalo za portal Scena.hr. Promociju su pratili glazbenici Antun Stašić i Roko Vušković.

Foto: Scena.hr