fbpx

Šuma priča, Amanet, Priča mi se priča ovog vikenda

Zagreb…

PričaOvog vikenda na rasporedu je lutkarska predstava Šuma priča i to 8. listopada s početkom u 11.00 na Sceni Ribica i u 20.00 sati na Sceni Ribnjak. Šuma priča lutkarska je predstava nastala u koprodukciji umjetničke organizacije KRUNA TARLE-art i Centra mladih Ribnjak.
– Rađena je kao laboratorijski projekt u suradnji sa stručnim pedagoškim timom. U našoj kulturnoj ponudi to je jedna od malobrojnih predstava koja je namijenjena djeci već od jasličke dobi – poručuju organizatori.
Cijena ulaznica je 25 kuna.
Kazalište Dr. Inat iz Pule na Sceni Ribnjak gostuje u subotu 9. listopada s početkom u 20.oo sati s predstavom Amanet čiji je naglasak na prikazivanju krajnjih stanja duše, ljudske vapaje onih kojima je cilj živjeti i stvarati. Igraju: Mia Hadžikadunić, Gordana Trajković, Ana-Maria Horvat, Andrea Joksić, Vedran Štimac i Vladimir Butković.
Ulaz besplatan.
Na Sceni ribica 10. listopada s početkom u 11.00 i 12.00 sati na rasporedu je ‘Priča mi se priča’, jedinstven je projekt u trenutnoj kazališnoj ponudi za najmlađe, a osmišljen je kao pripovijedanje bajki. Profesionalni glumci uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju čitaju poznate i manje poznate priče u formatu koncertnog čitanja čime se želi istaknuti važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja.
Cijena ulaznica je 15 kuna.

Foto: Press