fbpx

400. Svečana izvedba predstave Kauboji!

Teatar Exit…

KaubojiSvečana 400. izvedba predstave Kauboji na programu je u petak, 6.ožujka u 20,00 sati, na isti dan kad je prije sedam godina premijerno izvedena na daskama Teatra EXIT.
KaubojiAutor i redatelj predstave je Saša Anočić, a igraju Živko Anočić/Damir Klemenić, Matija Antolić, Saša Anočić, Hrvoje Barišić, Krunoslav Klabučar, Rakan Rushaidat, Radovan Ruždjak i Ivana Rushaidat.
O predstavi:
On je jahač ledenog pogleda, u kojem se zrcali samoće i prerije horizont, a šešir mu miriše na znoj, krv i nešto viskija. Okorjelo srce ovog, samorazumljivo, ubojice bez razloga, može zagrijati jedino zanosni glas pun meda i obećanja jedre barske pjevačice. Ovo je početak jedne od tisuće sličnih vestern priča našeg djetinjstva. Priča o gubitnicima u neuspjelim pokušajima da to više nisu. Jašući na  slatkim stereotipima žanra mjuzikla, ali naoružani exitovskom brutalnom izravnošću – stižu KAUBOJI koji ponovno dokazuju da granice postoje zato da bi ih se rušilo.
Predstava je na programu još i 21., 25. i 28.ožujka 2015. godine. Prodaja ulaznica na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208) i www.ulaznice.hr.

Foto: Press