fbpx

The Voice: Nove drame za mentore

Zagreb…

Druga epizoda Nokauta – The Voice Hrvatska

Voice– Bit će mi užitak slušati ih i jednako tako grozno donijeti odluku – kazala je u samom uvodu emisije Vanna najavljujući drugu epizodu Nokauta u The Voiceu Hrvatska.
Mentori su naime morali donijeti važne odluke o tomu koga će od po četvero natjecatelja nakon njihovih izvedbi povesti u nastavak natjecanja, s kim će se oprostiti, a komu će dati drugu priliku – nastup u finalima nokauta koje ćemo gledati sljedeće subote. Prošle subote timove je predstavljalo Voicepo troje natjecatelja, a u novoj emisiji po četvero iz svakoga tima.
Slažući svoje timove za nastavak mentori moraju voditi računa o tomu od deset izabranih na audicijama u nastavak mogu povesti samo šest onih koji će nastupiti u sljedećoj fazi – dvobojima.
– Moji su spremni, a vidjet ćemo kakav će biti raspored nakon izvedbi – najavio je Gobac čiji je tim nastupao prvi.
Svoj nastup najavili su kao veliku borbu, no u reportaži uoči nastupa vidjelo se veliko zajedništvo i međusobna podrška među natjecateljima i mentorskim timom. Natjecatelji su potvrdili da su probe stresne, ali da istodobno puno uče.
Iduće subote čeka nas rasplet. Vidjet ćemo preostale natjecatelje iz timova – po troje iz svakoga, a potom i one kojima su mentori dali drugu priliku i koji će ponovno nastupiti u pokušaju uvjeravanja mentora da su baš oni ti koji zavrjeđuju nastavak natjecanja i nastup u dvobojima.

Foto: Press – Dario Njavro/HRT