fbpx

Video: Morbius “anti-junak” pokazao pravo lice

Trailer Morbius

Nakon gotovo 2 godine i 4 odgođene premijere, filmska ekranizacija popularne Marvelove legende konačno će ugledati svjetlo dana.

Morbius

Na samom kraju ožujka očekuje nas Morbius, akcijski triler koji se nikako ne može ograničiti na spomenuti žanr. S obzirom na priču i glavne likove, tu su i elementi horora, avanture, drame i znanstvene fantastike.

Naime, ovo nije klasična Marvelova priča o junaku. Glavni lik doktor Michael Morbius (Jared Leto) boluje od rijetkog krvnog poremećaja te svim naporima pokušava pronaći lijek i izliječiti ne samo sebe već i druge. Ipak, znajući da je u pitanju veliki rizik, Morbius radikalnim pothvatom dolazi do iznenađujućeg ozdravljenja.

Međutim, javljaju se nuspojave koje Morbiusa pretvaraju u vampirsku zvijer koja ne može kontrolirati svoje nove porive. Iako u borbi protiv samog sebe kako bi zaštitio svoje najbliže, postoje i drugi akteri sa svojim interesima pa naš „anti-junak“ postaje lovac i lovina.

Uz Leta, među glumačkom postavom mogu se pronaći poznata i atraktivna imena kao što su Michael Keaton, Jared Harris, Matt Smith, Adria Arjona, Tyrese Gibson i mnogi drugi. Redateljska palica pripala je Danielu Espinozi (Trag života, Dijete 44, Sigurna kuća, Snabba Cash) dok su se za scenarij pobrinuli Matt Sazama, Burk Sharpless, Roy Thomas i Gil Kane.

Dokaz kako nas, uz specifičnu radnju, čeka zanimljiv i uzbudljiv film govori izjava Leta kako je osobnost Morbiusa vrlo identična njegovoj privatnoj. Stoga, nije bilo potrebe da Leto upotrijebio svoje jedinstvene metode za utjelovljenje lika.

Kako naposljetku izgleda ekranizacija popularnog Marvelovog lika i borba Leta možete saznati od 31. ožujka samo u kinima i IMAX-u!

Foto: Press Con Film
Video: