Video: Neda Ukraden prava je ‘Bomba’
By redakcija On 6 pro., 2019 At 08:03 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Novi spot…

Ovaj pothvat koji me jako angažirao, kako vremenski, tako i emotivno, dogodio se zapravo neplanirano, kaže Neda Ukraden

Neda UkradenGlazbena diva Neda Ukraden, poznata je po tome kako rijetko miruje, već uvijek vrijedno radi na novim pjesmama, a koncertni raspored puniji je no ikada. ‘Bomba’, je naziv pjesme, koju je jedva čekala podijeliti sa svojom vjernom publikom, a omiljenu ćemo glazbenicu imati prilike vidjeti u potpuno novome izdanju. Za potrebe snimanja spota, Neda se transformirala u bajkericu, koja je malo koga ostavila ravnodušnim. Iza ove priče stoji provjerena autorska ekipa, predvođena Dušanom Bačićem, koji potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman djelo Dejana Nikolića.
– Pjesmu ‘Bomba’, napravio je moj dugogodišnji suradnik Dušan Bačić, u jednom novom, atraktivnom aranžmanu, kao i produkciji. Upravo u takvom izdanju željeli smo i video spot, u režiji Daria Radusina. Iako je pjesma bombastičnog naziva, tema je zapravo opet ljubavna, tj., prevara i kako je preboljeti. Spot smo snimali u Zagrebu, a atmosfera je bila zaista odlična. Vjerujem kako će publika uživati u ovoj nadasve bombastičnoj glazbenoj poslastici – istaknula je Neda Ukraden.
Ovih dana, Neda će tako predstaviti tri nove pjesme s pripadajućim video izdanjima. Uz spomenutu ‘Bombu’, tu su i pjesme ‘Nije pošteno’ i ‘3,2,1,0’, koje će tek ugledati svjetlo dana.
Sama Neda kazala je kako su sve tri pjesme različite, zanimljive, drugačijeg aranžmana i produkcije, pa je tako planirala za generacijski drugačiju publiku, napraviti ove glazbene poslastice.
– Ovaj pothvat koji me jako angažirao, kako vremenski, tako i emotivno, dogodio se zapravo neplanirano. Kako sam dobila nekoliko lijepih pjesama, različitih autora, neke su me se zaista jako dojmile i poželjela sam publiku obradovati s navedenim pjesmama – poručila je Neda Ukraden.

Autor glazbe: Dušan Bačić
Autor teksta: Dušan Bačić
Autor aranžmana: Dejan Nikolić
Miks/mastering: Jan Magdevski

Vocal recording: Bojan Dragojević, Empire Studio Beograd
Programing: Đorđe Jovanović
Gitare: Borko Lazarević, Igor Kaćevac
Prateći vokali: Mirna Radulović, Dušan Bačić
Klavijature: Dejan Nikolić

Redatelj: Dario Radusin
Styling: Bata Spasojević Individual
Make up & Hair: Srđan Petković Make Up, Žana Kožul

Foto: Press – Privatni album Neda Ukraden
Video:

comment closed