fbpx

Video – Stjepan Hauser sam u pećini!

Novi spot…

Stjepan Hauser– Odabrao sam još jednu zadivljujuću lokaciju blizu mojeg rodnog grada, Pule – ovoga puta je to pećina! Sviranje ovog djela u okruženju s izvanrednim svjetlom, bojom i zvukom, unijelo je novi osjećaj intimnosti u glazbu. Mislim da je to savršeno prikazano u spotu – kaže Stjepan Hause koji je uživao na snimanju spota baš kao i u Chopinovoj melodiji. Spot je snimala i režirala Medvid produkcija.
Stjepan Hauser je danas objavio još jedan u nizu najavljenih spotova – ovoga puta je u pećini odsvirao Chopinovo remek-djelo “Nocturne in C-Sharp Minor”! Skladba je objavljena na Hauserovom hvaljenom solo prvijencu “Classic”, a spot je sniman u predivnoj pećini na lokaciji Galebove stijene kraj Pule. Savršena melodija i neopisiv ambijent savršeno su se stopili s besprijekornom izvedbom našeg slavnog violončeliste.
Dok čeka početak svjetske turneje i promocije solo albuma “Classic”, koji je prošloga mjeseca dostigao čak 10 milijuna streaminga, Stjepan Hauser objavljuje spotove kako bi ljudima uljepšao svakodnevicu u izolaciji u ova teška vremena. Uz to je 27. travnja održao i solo nastup bez publike pod nazivom “Alone Together” u pulskoj Areni. Nastup je posvetio svima koji se bore u borbi s koronavirusom, a snimka do sad ima više od 1,250,000 pregleda na njegovom YouTube kanalu!

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=7mO23ooI4rw[/embedyt]